fbpx
tilbud

Justerbar Treningsbenk

Gorilla Sports

kr 3,179

Tomt på lager

 • Justerbar Treningsbenk
 • Mål: 138 cm (l) x 20 – 100 cm (h) x 55 cm (b)
 • Justerbar rygg, 8 stillinger
 • Mål ryggpute: 83 cm x 38 cm x 4,5 cm
 • Recline opptil -30 grader
 • Låsebolt justering
 • Farge, rød/sort
 • Maksvekt ved bruk 220 kg
 • Gummi på føttene, gir stødighet
 • Totalvekt 20 kg

Beskrivelse

En justerbar treningsbenk vil være et nyttig tilskudd, om du har en hjemmegym (les mer om trening hjemme her). Ved å bruke denne benken kan du utnytte enkelte muskelgruppers fulle potensiale. Øvelser, som brystpress, vil få flere varianter, og du får en bedre utviklet muskulatur. Benken veier totalt 20 kg, og er dermed grei å flytte på ved behov. Den vil stå stødig på grunn av beina, som i tillegg er gummierte i endene. Setet og ryggen er polstret. Fargen er rød og sort, og får et nøytralt utseende. Ryggen kan justeres i 8 forskjellige stillinger. Alt etter om du trener decline eller incline, også med tanke på hvilken vinkel du vil ha. Ved decline kan man få ryggen ned til minus 30 grader helling. Setet låses trygt fast med låsen som er påmontert. Det er en låsbar bolt, som går gjennom reguleringshullene, og samtidig kan skrus helt fast. Vær oppmerksom på maksimal bruksvekt. Ved trening er denne vekten på 220 kg totalt.

Trening med justerbar incline-decline benk

Det er flere fordeler med å bruke en justerbar benk ved trening. Fordelen med denne benken er at her har du to benker i en. Dermed kan du få en enormt variert trening. Noen dumbbells og en barbell i tillegg og du er klar for en skikkelig økt. Når du endrer vinkelen på benken vil hvilke muskelgrupper du jobber med endres.

Når du setter benken incline betyr det at ryggen er skrånende bakover. Rundt 45-60 grader er det vanlige. Når benken er i incline kan man bruke samme øvelser som om benken var flat. Forskjellen ligger i hvordan muskelen jobber. Et eksempel er brystpress, og hvor øvelsen vil og størst belastning. Når benken er incline vil øverste del av brystkassen og skuldre. Det er flere muligheter til endret target på muskelgrupper ved incline. Hva med å teste situps på benken( illustrert på denne benken)? Ligg på benken (incline). Ta tak i ryggen på benken, helt øverst. Trekk knærne mot brystkassen.

Les: Slik kan du få six-pack på ti minutter.

Er benken i decline posisjon vil det si at ryggen peker ned mot gulvet. Da endres en øvelse på hvor i en muskelgruppe den har target. Brystpress vil i denne posisjonen ta på nedre del av brystmuskulaturen. Situps er også et alternativ i denne posisjonen. Ligg bakover og ta situps derfra og opp.

En justerbar treningsbenk har enda flere muligheter, og vil gi deg en variert trening. Variasjonen vil, over tid, også hindre stagnasjon i trening. Bruk både dumbbells og barbells til øvelser på benken. Det vil gi deg best utbytte. Du kan selvfølgelig bestille dem i vår butikk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 17 kg
Dimensjoner 87 × 42 × 21 cm

Vi anbefaler…

 • Pull Up Bar - Dørmontert

  Pull Up Bar – Dørmontert

  kr 269
  Kjøp
 • Tilbud! Universal Hjemmegymstasjon

  Universal Hjemmegymstasjon

  kr 6,490
  Velg alternativ