fbpx
tilbud
Tilbud!

Justerbar Hand Grip

Gorilla Sports

kr 170

Tomt på lager

  • Justerbar Hand Grip
  • Justerbar motstand 5 kg – 20kg
  • Fjær krombelagt
  • Håndtak gummiert
  • Farge; grønn/grå

Beskrivelse

Når man trener forskjellige muskelgrupper er fokus litt borte fra noen av de små. Dette forsøker man å løse ved å tilby blant annet Justerbar Hand Grip. Dette er et lite, men smart treningsutstyr. Tren hender (grepet) og underarm hvor som helst. Driver du styrketrening er muskelgruppene i hånd og underarm med i mange øvelser. Et svakt grep vil gjøre at an ikke kan løfte så mye som man egentlig har mulighet til. Justerbar Hand Grip er justerbar der det gjelder. Det vil si at man velger hvilken motstand man ønsker. Velg fra 5 kg og opp til 20 kg. Dermed er det muligheter, for en god trening av hånd/underarm, både for nybegynnere og de mer erfarne. Treningen kan nesten ikke være enklere. Hold i håndtakene, med en hånd, klem til og slipp. Justerbar Hand Grip er behagelig å holde, uten at det går utover treningsfunksjonen. Et sterkt håndgrep er nyttig i hverdagen også. Derfor trenger du ikke drive med styrketrening for å ha nytte av Justerbar Hand Grip. Det holder, at du vil ha et bedre grep og sterkere underarmer. Se mer tilbehør til styrketreningen.

Trening med Justerbar Hand Grip

Det er mye som kan begrenses, om man har svakt håndgrep eller underarmer. Innenfor styrketrening vil en slik begrensning vise seg når man ønsker øke vekt på mange øvelser. Hånd og underarm blir aldri like sterk som store muskelgrupper. Likevel kan en få de så sterke som mulig. Du vil se, over tid, at gevinsten kan være større enn innsatsen.

Slik får du større muskler i armene.

Når man trener er håndledd, underarmer og hånden involvert i mange øvelser. Det er kanskje ikke disse man trener, men de brukes likevel. Derfor vil det gå ut over progresjonen om disse områdene er svake. Spesielt gjelder det håndgrepet. Du har kanskje sett på treningssenter at folk bruker reimer? Det skyldes, at den små muskulaturen ikke er sterk nok, til de tunge løftene de tar. Det skal dog sies at reimer kan være nødvendig for enkelte tunge løft.

En øvelse hvor grepet ditt kan lage begrensninger er markløft. Bein og rygg er sterkere enn håndgrepet ditt. Vil du løfte tungt må grepet også trenes opp. Det er mange, som ikke klarer ta ut sitt fulle potensiale under markløft, på grunn av grepet. Det som skjer er at stanga rett og slett kan «glippe».

I dagliglivet er også underarm og håndgrep involvert i mange bevegelser. Noen tunge løft eller noe man skal dra et stykke. Har du styrken du trenger i håndgrepet ditt? Eller er det det som gjør at du ikke klarer det du vil? Samtidig kommer vi stadig ut for små vanskeligheter. Tenk på syltetøyglass, hvor vanskelig kan ikke de være å få opp. Hva med skrukorken på vannflaska? Den sitter godt innimellom. Et sterkere grep, og slike små vansker blir borte.

Les Gorillabloggen for gode treningstips!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 26.5 × 27.5 × 13 cm