fbpx
treningsutstyr
Tilbud!

Justerbar Arm Og Leg Curl-stasjon

Gorilla Sports

kr 3,669.50

Tomt på lager

  • Justerbar Arm Og Leg Curl-stasjon
  • 5-veis justerbar rygg (vinkel)
  • 3-veis justerbar preacher curl benk
  • Maksimal vekt ved bruk: 250 kg
  • Farge: sort
  • Curl bar festet på stasjonen

Beskrivelse

Denne Justerbare Arm Og Leg Curl-stasjonen er treningsutstyr, som passer de fleste. Samtidig kan det passe både i en hjemmegym og for et idrettslag. En god trening er garantert uansett hvor og for hvem. Stasjonen kan brukes til trening av armer og bein. I tillegg gir den muligheter for flere variasjoner benkpress og en del andre øvelser for overkroppen. Ryggen er justerbar slik at den kan brukes flat, incline og decline. Preacher curl stasjonen kommer med biceps curl bar. Den er festet i selve stasjonen, og har et V-grep. Curl stasjonen er også justerbar, i høyden. Alle justeringene på stasjonen gjør at du kan få individuelle innstillinger for best mulig trening. Når du vil trene bein tar man enkelt bort curl stasjonen, og kan trene forsiden og baksiden. Denne stasjonen vil også egne seg til trening med dumbbells og barbells. Dette følger ikke med men kan bestilles i vår butikk, og tilpasses av deg individuelt. Vektskivene bestiller du også utenom. Hele stasjonen er konstruert i solid materiale og er stødig i bruk.

Trening med Justerbar Arm Og Leg Curl-stasjon

Justerbar Arm Og Leg Curl-stasjon kan altså benyttes til mer enn hva en skulle tro. Det handler om å finne øvelser, og lære seg å være litt kreativ. Treningsutstyr har ofte flere bruksområder enn hva en skulle tro. Nybegynnere vil kanskje ha behov for litt hjelp til å finne øvelser. Ta en titt på nett, f.eks. her. Du vil finne mange gode forslag til programmer, og teknikktips.
Det er ikke nødvendig å være for komplisert når man skal velge program. De aller fleste kan kjøre et fullkroppsprogram, og oppnå de resultatene de ønsker. Fullkroppsprogram vil gi deg større fleksibilitet når det gjelder treningsdager, enn for eksempel et splitt program. Split program er også nyttige, men er kanskje mer for de viderekommende.

Du bør trene rundt 2-3 ganger i uken, for å oppnå resultater. Gjerne oftere, men ikke samme muskelgruppe to dager etter hverandre. Varier mellom øvelser og program over tid. Stasjonen kan for eksempel brukes til preacher curl, benkpress/brystpress, liggende Triceps Extensions, Stående et hånds roing, liggende revers flyes, leg curl og hamstring curl.

Variasjon i øvelser og hvordan de utføres gir resultater. Vurder derfor om du skal investere i både barbell og dumbbell i tillegg. Mange øvelser kan gjøres med begge disse, men vil gi noe forskjellig belastning. Biceps curl med barbell og dumbbell for eksempel; samme øvelse, men noe forskjellig treningseffekt. Ta gjerne en titt på de forskjellige vektsettene vi kan tilby. Når du skal velge hvilke vektskiver du vil bruke, vurder grundig hvor tunge de skal være. Tenk progresjon i treningen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 24 kg
Dimensjoner 118 × 58 × 16 cm

Vi anbefaler…