fbpx
tilbud
Tilbud!

Inversion Table

Gorilla Sports

kr 2,697

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Inversion Table
 • Egenvekt: 30 kg
 • Maks tålt vekt ved bruk: 125 kg
 • Mål: 203 cm x 65,5 cm x 152,5 cm
 • Justerbar for å passe høyde 147 cm – 183 cm
 • Justerbar fotstøtte
 • Mål pute: 48 cm x 110 cm
 • Farge: sølv/sort/oransje

Beskrivelse

Inversion Table brukes ofte innenfor ergoterapi. Det skal hjelpe mot ryggproblemer, som for eksempel dårlig holdning, feil bevegelsesmønster og løse opp ryggrad/rygg. Inversion Table kan selvsagt også brukes hjemme, og her har du muligheten til å skaffe deg dette hjelpemidlet. Inversion Table kan tilpasses individuelt, ved å stille fotstøtten etter høyden din. Utformingen eller er ergonomisk tilpasset bruken. Materialet, som er brukt, er solid og vil tåle en kroppsvekt opp til 125 kg. Når du er ferdig med å bruke Inversion Table pakkes det lett bort, for lagring til neste gang. Dermed trenger man ikke ha stor plass for å investere i dette. Inversion Table har en vekt på 30 kg, og har fargene sort/sølv/orange. Dette er som sagt ikke et treningsapparat, men et terapeutisk hjelpemiddel. Likevel vil det være et godt tilskudd i treningen din. Spesielt om du har enkelte ryggproblemer. Inversion Table kan være det du trenger for en mer avslappet rygg, også om du ikke har noen spesifikke vansker i dag.

Les: Syv vanligste situasjonene som gjør ryggen din vond.

Trening med Inversion Table

Inversion Table kan kanskje ikke kalles trening, men det vil gi god effekt for en trening senere. Når du bruker denne vil mellomskivene strekkes, og musklene som støtter ryggraden slappe av. Det er gravitasjonskraften som sørger for dette ved bruk.
Når du bruker Inversion Table kalles det du gjør for inversjon. Det innebærer å stå stødig på fotbrettet, og at du fester føttene godt med fotstøtten. Deretter bruker du hendene til å vippe kroppen til hengende stilling. Eventuelt kan du begynne med horisontal stilling, om du er usikker. Vi vil ikke anbefale å henge for lenge av gangen, spesielt om du ikke har brukt Inversion Table tidligere. Prøv deg frem hva som passer for deg (husk riktig teknikk). Stillingen fører til at leddene i ryggen strekkes ut, og på plass.

Har du ryggproblemer vil det være lurt ta opp med terapeuten din hvordan du kan bruke Inversion Table hjemme. Det kan også være smart at du har noen sammen med deg de første gangene du bruker det. Dette for å sikre deg om du blir utrygg eller rett og slett vil ha litt hjelp.

I tillegg til å bruke Inversion Table bør du trene. Treningen din bør inneholde trening for hele kroppen. Målet bør være at du skal kunne være uten fysiske problemer i hverdagen, spesielt om du har problemer med ryggen. Å styrke muskulatur i mage og rygg vil være spesielt viktig i en slik sammenheng. Sjekker du kategorien styrketrening her hos oss vil du finne mye nyttig treningsutstyr, også for deg som er nybegynner.

Tilleggsinformasjon

Vekt 23 kg
Dimensjoner 98 × 53 × 16.5 cm

Vi anbefaler…