fbpx
tilbud
Tilbud!

Indian Clubbells 2 – 20 kg

kr 1,304kr 1,882

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Lengde fra ca. 34,5 cm og til 72 cm avhengig av vekt
  • Diameter fra ca. 5,5 cm og til 8,6 cm avhengig av vekt
  • Produsert i stål og veldig solide
  • Flate i bunnen slik at de enkelt kan stå
  • Farge: Svart
  • Vekt: 2 – 20 kg

Beskrivelse

Indian Clubbells er produsert i stål og dermed veldig solide. De har en flat bunn som gjør at de holder seg stående og de tar derfor ikke mye plass. De er med andre ord enkle å plassere i et hjørne eller inne i et skap. Lengden varierer fra 34,5 cm for den minste og opp til 72 cm for den på 20 kg. Diameteren går fra 5,5 cm og til 8,6 cm. For at du enkelt kan skille dem fra hverandre er antall kilo trykket i bunnen av hver enkel clubbell. Du bestiller dem en og en, og akkurat som med andre vekter kan du begynne med de litt lettere vektene og jobbe deg oppover etter hvert som du blir sterkere og kommer i bedre form.

Trening og bruk av Indian Clubbells 2 – 20 kg

Clubbells er ennå ikke så kjent, men takket være de mange bruksmulighetene vil nok populariteten øke. Indian Clubbells 2 – 20 kg kan brukes på stort sett samme måten som kettlebells og dermed gi deg utfordringer innen trening. Du kan utføre mange ulike øvelser, som det ellers er vanskelig å få til med vanlige dumbbells og andre typer håndvekter. Derfor ligger det et stort potensiale i å begynne å trene med Indian Clubbells og få brukt muskelgrupper over det meste av kroppen.

Indian Clubbells 2 – 20 kg er enkle å hente frem når du har lyst på en liten treningsøkt. Du kan oppbevare dem i et hjørne av stuen, uten at de står i veien. Med clubbells trener du litt på samme måten som med kettlebells ved at du holder korte pauser mellom øktene og har mange repetisjoner. Derfor bør du også begynne med de lette vektene inntil du har blitt fortrolig med denne måten å trene på. Det krever litt teknikk, siden du holder rundt knoppen på dine clubbells og dermed har vekten i den andre enden. Litt uvant, men det er kun et spørsmål om vane. «Sving» er en av de mest vanlige øvelsene og her står du med beina lett fra hverandre slik at du står stødig. Så kan du svinge dine clubbells fra side til side. Det finnes flere varianter av svingøvelsen og du kan se hvordan de skal utføres ved å søke på nettet.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

2 kg, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12 kg, 15 kg, 20 kg

Vi anbefaler…