fbpx
treningsutstyr
Tilbud!

Hurtiglås til Olympiastang

Gorilla Sports

kr 184.50

På lager

FraktFrakt kr 99 - 999. Hent selv for kr 0. Hjemlevering kun kr 1999. BILLIG!
 • Farge: svart / rød
 • Passer til alle olympia vektstenger med en diameter på 50/51 mm
 • Materiale: Plast
 • Kjøpes parvis

Beskrivelse

Sikkerhet er viktig når du trener med vekter. Dersom du bekymrer deg for at noe skal skje, vil du ikke klare å yte maksimalt under en økt og da vil treningen være bortkastet. Hos Gorilla Sports har vi utstyret som hjelper deg med å sette sikkerheten i forsetet, slik at du kan gjennomføre hele økten akkurat slik du ønsker. En hurtiglås til Olympiastang er produsert i hard plast. Videre har den et gummibelegg på innsiden, noe som bidrar til å sørge for at vektskivene (se vårt utvalg) holder seg sikkert på sin plass, uten sjanse for å begynne å bevege på seg om du kommer litt ut av balanse. Disse låsene passer til alle Olympiastenger med en diameter på 50/51 mm.

Bruk av hurtiglås til olympiastang

Når du trener med vektstenger, uansett hvilken du velger å bruke, så er det viktig at utstyret er trygt og sikkert. En av fordelene med en olympia barbell vektstang er nettopp at du kan være trygg. Dette er solide vektstenger som er bygd for å tåle det meste. Det er spesielt når du skal løfte tungt at det er kjekt å vite at vektene ikke sklir. Med disse hurtiglåsene setter du din og andres sikkerhet i høysetet. Med sitt innvendige gummibelegg er du sikker på at vektskivene ikke begynner å flytte på seg når du skal løfte, og trenger du å bytte vektskive så er dette gjort på et øyeblikk med det spesielle klikksystemet.

Selv når du trener hjemme og ikke har noen andre rundt deg, så kan du trygt trene med din Olympia barbell bar og utfordre deg selv i knebøy eller markløft – for vektskivene blir sittende akkurat der de skal sitte.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 kg
Dimensjoner 17 × 5 × 10 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Olympic Lås – Endestykke for vektstenger, avansert

  Olympic Lås – Endestykke for vektstenger, avansert

  kr 674.50
  Kjøp
 • Tilbud! Olympic Lås – Endestykke for vektstenger, standard

  Olympic Lås – Endestykke for vektstenger, standard

  kr 139.50
  Kjøp
Hurtiglås til Olympiastang
Hurtiglås til Olympiastang
kr 184.50