fbpx
tilbud

Hurtiglås for 30 mm Vektstenger

Gorilla Sports

kr 129

Tomt på lager

    • Farge: svart / rød
    • Passer til alle vektstenger med en diameter på 30 / 31 mm
    • Materiale: Plast
    • Kjøpes parvis

Beskrivelse

Med disse hurtiglåser i hardplast er du sikker på at vektskivene (sjekk våre vektskiver her) blir sittende på der de skal under hele treningsøkten. De har gummibelegg på innsiden, noe som er med til å holde låsen fast og derfor vil heller ikke den begynne å skli, selv om du skulle komme litt ut av balanse. Du kan raskt bytte vektskiver, takket være låsenes enkle klikksystem og de passer til alle vektstenger med en diameter på 30 / 31 mm.

Bruk av hurtiglås for 30 mm vektstenger

Vektstenger og trening med disse er en effektiv måte å komme seg i god form samt bygge på muskler på. Men når du skal begynne å løfte litt tyngre vekter, så er det også viktig med sikkerhet. Derfor lønner det seg å bruke hurtiglåser, slik at skivene ikke flytter på seg mens du løfter. Det kan fort skje at man mister balansen litt og situasjonen blir da en del vanskeligere om vektskivene begynner å skli.

Det er mange øvelser du kan gjøre med vektstenger. En av de mest vanlige er knebøy. Her trener du forsiden av låret og setemuskulaturen. Disse muskler er store og tåler fint at du legger på litt vekt. Sett på hurtiglås og begynn treningen. Skal du ha mest mulig ut av øvelsen, så husk på at du må orke alle repetisjonene. Skal du dermed klare ti repetisjoner, så bør du kanskje ha litt mindre vekt på stangen de første par gangene.

En annen klassiker er benkpress (sjekk våre benker her). Her er det brystmusklene du trener samt triceps og skuldrene. Det samme gjelder med denne øvelsen. Det er viktig med repetisjoner og du bør derfor prøve deg litt frem. Når du klarer ti repetisjoner uten problem, da er det på tide å øke vekten og husk å bruke hurtiglås før du begynner treningen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.125 kg
Dimensjoner 10.5 × 5.5 × 4 cm