fbpx
tilbud
Tilbud!

Hul Barbell Bar – 120 cm

Gorilla Sports

kr 287

Tomt på lager

  • Hul Barbell Bar – 120 cm
  • Passer alle vektskiver med hull 30/31 mm (diameter)
  • Vekt; 2 kg
  • Lengde for vektskiver; 20 cm
  • Grepflate; 80 cm
  • Diameter 30 mm
  • Maksimal vektbelastning ved bruk; 60 kg
  • 2 x fjærlås
  • Farge; sort

Beskrivelse

Mange unngår kanskje på investere i en barbell bar (rett stang) da stangen i seg selv ofte veier en god del kilo. Derfor vil en Hul Barbell Bar – 120 cm være et utmerket valg, om man vil ha en lett barbell bar (rett stang). Denne stangen er hul, og veier kun 2 kg. Dermed egner den seg blant annet godt til gruppetimer (for eksempel pump), eller til deg som trener lett. Til tross for egenvekten tåler Hul Barbell Bar – 120 cm mange kilo vektbelastning. Last hele 60 kg på, som vil være mer enn nok til de fleste. Hver side av stangen har 20 cm til rådighet, for vektskiver. Alle vektskivene her hos oss, med diameter 31 mm hull, vil passe. Dermed kan du velge skiver som passer deg, og ditt bruk. Velg mellom for eksempel vinylbelagte, tri grip eller kanskje krom er din favoritt? Når du velger vektskiver er det greit å bestille flere. Ha noen i forskjellig vekt, slik at du sikrer progresjon over tid. Hul Barbell Bar – 120 cm sammen med vektskiver gir en god trening for hele kroppen.

Trening med Hul Barbell Bar – 120 cm

Det er ikke vanskelig å finne øvelser, eller styrkeprogram, man kan gjøre med dette treningsutstyret. Eier du et treningssenter er Hul Barbell Bar – 120 cm utmerket for gruppetimer. Dette siden gruppetimer ofte er en miks av nybegynnere og viderekommende. Den lette stangen vil gi alle deltakerne muligheten til å variere vekt etter egen form. Vektskivene kan da være helt fra 0,5 kg og opp til 30 kg, alt etter øvelse og gruppekonsept.

Øvelser med en Hul Barbell Bar – 120 cm er mange, og like som om du trener med en tyngre barbell bar (stang). Det er mulig å trene mange forskjellige øvelser for både under- og overkropp. Utvalget øvelser er mange, og varierte. Programmet du til slutt velger å benytte skal gjenspeile de målene du har for deg selv (det gjelder egentlig uansett trening).

Er du i tvil om hvilke øvelser du skal bruke, få hjelp. Det kan være både fra nettet eller fra instruktører på treningssentret. Er du nybegynner pass på at styrkeprogrammet ditt inneholder en variasjon med baseøvelser, og noen mer spesifiserte øvelser.

Tren for eksempel underkroppen med øvelser som knebøy og utfall. Ryggen med øvelser som stående roing, og skuldre med skulderpress. Valget er ditt. Glem heller ikke at en sterk core er viktig ved styrketrening. Du kan trene denne både med og uten treningsutstyr. Tar du en titt på Ab Wheel, her hos oss, finner du treningsutstyr som gir deg og magemusklene mer enn en utfordring.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.7 kg
Dimensjoner 134 × 6 × 6 cm