fbpx
tilbud

Hoppetau – Sort plastikk

Gorilla Sports

kr 149

Tomt på lager

 • Hoppetau – Sort plastikk
 • Lengde; 280 cm
 • Vekt; 150g.
 • Lengde håndtak; 13,5 cm
 • Diameter håndtak; 2,5 cm
 • Polstrede håndtak (allergivennlig)
 • Farge; sort

Beskrivelse

Hoppet du tau som barn? Da er det på tide å finne frem gamle kunster. Hoppetau er et utmerket treningsutstyr for alle. Det uansett alder og form. Det er utrolig enkelt å tilpasse treningen, fra helt nybegynner til viderekommende. Hoppetau – Sort plastikk er et standard hoppetau av god kvalitet. Selve tauet er i solid plast, og festet til håndtakene med en slitesterk ordning. Håndtakene er formet for et godt grep, og er 13,5 cm i lengde. I tillegg er de polstret med et allergivennlig materiale. Lengden på Hoppetau – Sort plastikk vil passe de fleste. Dette hoppetauet passer uansett hvor du måtte ønske. Det eneste du trenger er litt gulvplass hvor tauet kan gå rundt uten hindringer. Derfor kan det brukes hjemme, ta med på reise eller på treningssentret. Enkelt og effektivt treningsutstyr (vi har et stort utvalg av fitnessutstyr) for blant annet kondisjonstrening. Det spiller ingen rolle om du ikke har hoppet tau før. Det er fort gjort å lære, samtidig som du raskt vil se en god progresjon.

Trening med hoppetau

Mange tenker nok på trening med hoppetau som kun oppvarming til styrketrening. Det blir helt galt, da et Hoppetau – Sort Plastikk er mer enn som så. Du kan selvsagt varme opp med hoppetauet, men bruk det mer aktivt om du vil. Her har du sjansen til å forbedre utholdenheten, kondisjonen og koordinasjon med en og samme øvelse.

Har du ikke trent så mye med hoppetau? Det er overhodet ikke noe problem. Det er lett å tilpasse trening med hoppetau til eget nivå. Er du helt nybegynner kan det være nok med noen hopp, og deretter en kort pause. Etter hvert øker du antall runder og hvor lenge du hopper. Fordelen med hoppetau er at du raskt vil se at det går fremover.

Det er noen ting en skal passe på når en bruker hoppetau. Ha lave skuldre, og ha avslappete armer. La gjerne håndleddet stå for selve bevegelsen. Når du hopper skal du lande på tærne, ikke hælen. Dette skjer som regel automatisk, men er greit å ha i bakhodet. Knærne skal være «løse». Det vil si at knærne dine skal fungere som støtdempere for kroppen. Pass på at de aldri låses helt.

Det er mange programmer å finne for de som vil trene aktivt med hoppetau. Det kan veksles mellom hvordan man har føttene, intensiviteten, intervaller og videre. Ta gjerne en titt på nettet for ideer til hva som kan passe deg. I tillegg til hoppetau bør du også drive litt annen trening. Ha gjerne en dag med styrketrening og an dag med hoppetau. Vi er sikre på at du vil få god effekt av denne variasjonen.

Les også: Forbrenn dobbelt så mye med hoppetau kontra jogging (ekstern lenke)

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 26.5 × 27.5 × 13 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Push Up Bar Stående

  Push Up Bars Stående

  kr 1,439
  Kjøp
 • Tilbud! Gorilla Sports håndkle

  Håndkle Trening Gorilla Sports

  kr 77.40
  Kjøp