fbpx
treningsutstyr
På salg!

Hoppetau med ekstra vekt (75 g)

Gorilla Sports

kr 509 kr 330.85

3 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • Hoppetau med ekstra vekt (75 g)
  • Håndtak: 75 g (flyttbar)
  • Tau lengde: 303 cm
  • Total vekt: 190 g
  • Håndtak lengde: 14 cm
  • Håndtak diameter: 2,5 cm
  • Godt grep dekket med holdbar gummi
  • Farge: Sort

Beskrivelse

Hoppetau er ikke bare en lek for barn, men er også en utrolig effektiv trening for deg som ønsker utholdenhet, stabilitet og bedre kondisjon. Og med hoppetau med ekstra vekt (75 g) fra Gorilla Sports har du en fantastisk mulighet til å styrke overkroppen og brenne noen kalorier.

Vekten sikrer at tauet er mer rolig under hoppet i hånden, og du kan bare konsentrere deg om treningen og trene. Skulle det bli en plage med vekter, kan vekten imidlertid enkelt fjernes fra håndtaket uten problemer. Takket være nøyaktig balansert lengde og diameter på håndtaket, er tauet egnet både for kvinner og menn. Med en taulengde på 303 cm har du et godt alternativ til å yte alt med dette hoppetauet. Totalvekten er på 190 gram, hvor håndtakene hver veier 75 gram. Og håndtakets lengde er på 14 cm og er dekket med holdbar gummi. Hoppetauet får du i sort.

Trene med hoppetau

Det som pleide å være en morsom lek for barn, har også blitt et treningsalternativ blant fans- og sportsentusiaster over hele verden. Ved hjelp av et hoppetau vil du øke utholdenheten til et helt nytt nivå. Samt styrke det komplette kardiovaskulære systemet ditt. Derfor er det ikke overraskende at flere og flere idrettsutøvere bruker hoppetauet når de varmer opp.

Hoppetauet kan trenes av alle, og spesielt nybegynnere, da det er en enkel øvelse som ikke krever så mye. Og du vil lære øvelsen raskt, noe som er ganske motiverende til å kunne yte mer. Med dette hoppetauet har du en fin mulighet til å brenne kroppsfett og bygge muskler. Tyngre håndtak er mer effektivt enn vanlige håndtak, og du bruker mer energi under treningen. Hopping med et vanlig tau og uten vekter vil trene og styrke skuldre, nedre rygg, glutes og hamstrings. Mens et hoppetau med ekstra vekt vil trene og styrke hele kroppen. Samt triceps, underarmene og resten av ryggmuskulaturen. I tillegg får du en allsidig og morsom trening. For det er jo fantastisk at en slik effektiv trening utføres bare med et tau og to håndtak, og hvor det er du som dytter selv intensiteten i gang ved å bare hoppe opp og ned. Samt at du kan variere hoppingen med raske korte hopp, høye hopp, push-up hopp og vanlige hopp etc. Alt etter hva du trenger, fordi denne formen for trening vil gi deg spennende variasjoner og tillater deg å justere intensiteten i treningen din slik du ønsker det eller etter hvilke mål du har, som for eksempel å bedre kondisjon, utholdenhet, spenst. Eller bare gå ned i vekt for redusere fettprosenten.

Med Gorilla Sports hoppetau med ekstra vekt på 75 gram, vil du alltid ha en morsom og effektiv oppvarming eller treningsøkt.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 kg
Dimensjoner 10.5 × 10 × 9.5 cm
Hoppetau med ekstra vekt (75 g)
Hoppetau med ekstra vekt (75 g)
kr 509 kr 330.85