fbpx
tilbud
Tilbud!

Hex Rubber Dumbbell 2,5 kg – 50 kg

Gorilla Sports

kr 1,581kr 2,729

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Hex Rubber Dumbbell 10 kg – 50 kg
 • Profesjonelt utstyr for studio
 • Kjerne i jern
 • Belagt med et tykt lag gummi
 • Vekt i kg trykket på skivene
 • Grepstykke 15 cm, krom
 • Farge sort
 • Selges ikke i par, prisen er per stk.

Beskrivelse

Hex Rubber Dumbbell er i utgangspunktet et produkt for den profesjonelle styrketrener, eller et treningsstudio. Det betyr, at også du som er nybegynner kan sikre deg dette produktet, og være garantert kvalitet. Manualene finnes i en bredt utvalg vekt. Hex Rubber Dumbbell kan bestilles i vektklasse fra 2,5 kg og helt opp til 50 kg. Dette er fordelaktig for alle. Du kan bestille et sett i vektklassen du ønsker, eller flere. Har du et treningsstudio vil hele spekteret gi medlemmene dine et godt utgangspunkt. Kjernen i hver enkelt dumbbell er i solid jern, men en patentert kjerne som er bortimot uknuselig. Grepstykket er ruglet, og belagt med krom. Dette gir både et godt grep og et bra utseende. Grepstykket er 15 cm langt, og dermed passende for alle. Selve endestykkene er belagt med et tykt lag gummi og sekskantet. Gummilaget hindrer riper og hakk i gulv. Formen på enden gjør at dumbbellen ligger stabilt når den ikke er i bruk. Vær oppmerksom på at ikke alle dumbbellene kommer med alternativer for en halv kilo mer.

Les om styrketrening med manualer.

Trening med Hex Rubber Dumbbell

Det er mange fordeler ved å trene med dumbbells. I tillegg vil det være fordelaktig å ha flere vektklasser, for å sikre progresjon. Har du et treningssenter er det alfa og omega at medlemmene har mange vektklasser å velge i. Det gir et godt tilbud til alle, fra nybegynnere til bodybuildere. Her vil vi anbefale at du har flere innenfor enkelte vektklasser. Ha noen ekstra av den vekten som brukes mest. Det kan for eksempel være dumbbells med vekt fra 10 til 30 kg. Trener du hjemme må du vurdere hvilke av dumbbellene du vil ha behov for før du bestiller.

En god treningsøkt skal være utfordrende på mange måter. Det er her Hex Rubber Dumbbell vil gjøre seg til nytte. Det er faktisk flere fordeler med dumbbells enn med en barbell. Best resultat vil man få, om man veksler mellom dumbbell og barbell.

Du kan bestille forskjellige barbell vektsett i vår butikk.

Trening med dumbbells gir flere utfordringer for enkelte muskelgrupper, men kan også være sikrere for de som trener virkelig tungt. Øvelsen brystpress er en av øvelsene som ofte tas med barbell. Løfter du tungt vil dumbbell være et sikrere valg, spesielt om du ikke har en spotter. Dumbbell er sikrere, fordi om det blir for tungt kan du slippe den ned ved sidene. Trener du med barbell risikerer du skader om stangen havner på brystkassen.

Trening med dumbbell gir flere fordeler. Et eksempel; alle er sterkere i den ene siden av kroppen enn den andre. Bruker du dumbbells må begge sider jobbe, ved for eksempel biceps curl. Den svakeste armen kan da ikke få assistanse fra den sterkeste armen. I en slik situasjon vil det være den svakeste armen som bestemmer hvilken vekt du trener med. Resultat er at du får en bedret styrkebalanse.

Se 6 effektive bicepsøvelser her.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Vekt

2kg, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg, 12,5 kg, 15 kg, 17,5 kg, 20 kg, 22,5 kg, 25 kg, 27,5 kg, 30 kg, 32,5 kg, 35 kg, 37,5 kg, 40 kg, 42,5 kg, 45 kg, 47,5 kg, 50 kg