fbpx

Heavy Duty Flat Benk

Gorilla Sports

kr 2,069

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Heavy Duty Flat Benk
 • Maksimum vekt under trening 400 kg
 • Farge: ramme grå, pute sort
 • Gummibeslag nederst på beina gir større stabilitet
 • Benkens totalvekt 25 kg
 • Mål på benken: 105 cm x 60 cm x 48 cm
 • Mål på puten: 110 cm x 22,5 cm x 7,5 cm

Beskrivelse

Har du vært på jakt etter treningsutstyr, for en bedre trening, skal du ta en titt på denne benken. Heavy Duty Flat Benk gir deg muligheten til utrolig mange variasjoner, med tanke på øvelser. Benken kan benyttes sammen med nesten hvilke som helst barbells og dumbbells. Heavy Duty Flat Benk er en solid benk, og tåler en vektbelastning opp til 400 kg ved trening. Rammen er utført i solid materiale, med en nøytral gråfarge. Den polstrede puten er sort. Hele benken veier ikke mer enn 13 kg, og vil være grei å flytte på ved behov. Beina på benken har et endestykke i gummi, som gjør benken står støtt hele treningen. Benken måler 110 cm x 27 cm x 7,5 cm. Stor nok til trening, og likevel plasseringsvennlig. Benken har Gorilla Sports logo printet på putens sider i hvitt. Benk av denne typen passer like godt for deg som skal lage en hjemmegym, som til et treningssenter.

Vil du trene deg hjemme? Les om egen hjemmegym her.

Trening med Heavy Duty Flat Benk

En Heavy Duty Flat Benk gir uante muligheter for variasjon i treningen. Den kan benyttes sammen med forskjellige barbells og dumbbells. Samtidig kan benken alene brukes til en rekke andre øvelser med kun kroppsvekt. Dermed vil du få den variasjonen en god trening skal ha over tid. Det vil også være enkelt å ha benken som en base for en hjemmegym, da den er så anvendelig. Pluss på et hoppetau, en yogamatte og forskjellige vekter og du har et nesten komplett gym. Trenger du mer utstyr? Ta en titt på det i vår butikk.

Benken kan ligges på, sittes på og faktisk kan du stå på den om du vil. Typiske sittende øvelser kan være biceps curl og sittende triceps press. Ligger du kan man blant annet gjøre brystpress (smale og brede). Bruk benken som støtte ved et-håndsroing, eller ved bulgarsk et bens utfall. Finn øvelser som passer deg og dine mål.

Vil du bruke benken til øvelser med kroppsvekt er det fullt mulig. Benken han benyttes til flere varianter av ben/kardiotrening. Du kan få trent mage med varianter av mageøvelser (les om trening av magemuskler her). Liker du intervalltrening? Hvorfor ikke kjøre en liten sirkel med benken som en kardiostasjon?

Her er et lite forslag til en sirkel, som inneholder kardio og styrke. Du trenger en barbell (EZ Curl-stang eller rett stang) og et par dumbbell, i tillegg til benken. 4 øvelser, 8-12 rep pr øvelse. Sirkelen gjentas 3-4 ganger. Pause kun mellom hver runde av sirkelen. Øvelsene du kan bruke er markløft med stang, skulderhev med dumbbells. Gå med en fot opp på benken, en runde på hver fot (eller hopp opp på benken om du klarer) og situps. En sirkel som dette går fort, og det er mange andre øvelser du kan gjøre det samme med.

Tilleggsinformasjon

Vekt 14 kg
Dimensjoner 113 × 31 × 18.5 cm

Vi anbefaler…

 • Gorilla Sports Duffel Bag

  Gorilla Sports Duffel Bag

  kr 339
  Kjøp
 • Treningsbenk inkl. Vinyl Vektsett - 100 kg

  Treningsbenk inkl. Vinyl Vektsett – 100 kg – Sort/hvit

  kr 7,059kr 7,139
  Velg alternativ