fbpx
tilbud
Tilbud!

Håndleddsbandasje – Forskjellige farger

Gorilla Sports

kr 170kr 179

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Lengde: 30 cm
  • Bredde: 8 cm til fitness, yoga, aerobic osv.
  • Farge: Svart
  • Materiale: Bomull og elastan med lukking med borrelås
  • Leveres i pakning med to stk. i hver

Beskrivelse

Håndleddsbandasje fra Gorilla Sports hjelper deg med å beskytte og stabilisere håndleddene dine under hele treningen. De er produsert i en blanding av bomull og elastan, slik at de er behagelige å ha på mens du trener. De har en praktisk borrelås og dermed kan du helt enkelt ta dem av og på mellom øktene. Materialet er samtidig veldig slitesterkt og tåler vanlig vask.

Trening og bruk

Håndleddsbandasje er allsidige i bruken og hjelper deg med å beskytte håndleddene når du gjør dine øvelser. Uansett om du trener med eller uten maskiner og annet utstyr, så vil disse bandasjene sikre at håndleddet holder seg mer stødig og du unngår mulige, vonde strekkskader. Ta de på deg når du har varmet opp og når du så skal gjøre øvelser hvor du belaster armene. Uansett om du skal utføre pushups, trene biceps ved hjelp av vekter eller du skal sitte og svette i en romaskin, så kan det være lurt å ha disse på. Da minsker du på enkelt vis belastningen av håndleddet.

Nettopp strekkskader i håndleddene er typiske skavanker når du trener mye, spesielt om du driver mye med tung trening med vekter. Det skal ikke mye til før håndleddet blir strukket litt og da blir leddene irritert, noe som fører til at du kanskje må ta det med ro noen dager. Håndleddsbandasje sørger for at håndleddet forblir varm og senene samt leddbåndene får den ekstra støtten de trenger når du løfter vekter eller gjør andre øvelser hvor håndleddet har en viktig funksjon. Husk på at mellom øvelsene bør du ta av deg bandasjen, slik at blodstrømmen blir lettere og håndleddet får puste litt. Treningen er alltid morsommere og mer behagelig med riktig og anvendelig utstyr!

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.08 kg
Dimensjoner 11 × 4 × 9 cm
Farge

Svart / Rød, Blå / Hvit, Svart, Svart / Blå, Svart / Grå, Rosa / Hvit

Vi anbefaler…