fbpx
tilbud
Tilbud!

Håndkle Trening Gorilla Sports

kr 77.40

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Treningshåndkle
 • Dimensjoner: 75 x 33 x 0.5 cm (Lengde x Bredde x Høyde)
 • Vekt: 0.300 kg
 • Høy komfort
 • Høy kvalitet og slitesterkt
 • Farge: Hvit med Gorilla Sports logo i sort

Beskrivelse

Gorilla Sports treningshåndkle er et allsidig verktøy for alle som trener, og er designet for at du kan tørke svetten din med stil på treningsapparatene dine hjemme eller på treningsstudioet. Eller trene med det. – Ja, du leser det riktig. Treningshåndkle fra Gorilla Sports som i tillegg hjelper deg å ha komfort under treningen kan også brukes som et verktøy for styrketreningen din.

Selve håndkleet er hvitt, stort, deilig og mykt. Samt slitesterkt og lett å vaske, og har sort Gorilla Sports skrift og logo. Du får det i 75 x 33 x 0.5 cm (Lengde x Bredde x Høyde). Og det veier 0.300 kg.

Tørk av apparatene – Både hjemme og på studio

Trene med treningshåndkle

Med Gorilla Sports treningshåndkle kan du bruke til å trene og styrke grepet ditt. Da håndkleet er slitesterkt og praktiske å jobbe med. Grepsstyrke er avgjørende for alle posisjoner, for ikke bare styrker du musklene du trener, men du styrker også utholdenheten for håndflate og underarmer, deltoids og selve kjernen.

Hvis du trener idretter som judo, jiu jitsu, bryting, judo vet du hvor viktig det er med riktig styrke- og utholdenhet i grep. Og ved trene med et håndkle styrker du både grepsstyrken, styrke og utholdenhet samtidig, da det innebærer også å holde grepet lenge. Ved treningsøvelser er som oftest kettlebells eller hantels brukt til trekk-bevegelser for øvre- og nedre kroppen, da det er ekstremt lett å løfte en kettlebell med et håndkle.

Det å trene med et håndkle passer for alle om du er nybegynner eller avansert. Men er man nybegynner bør man nok fokusere på å trene styrke og smidighet før man trener med kettlebell, hvor du trener på å opprettholde eksplosiv styrke/ kraft. Da metoden er en kombinasjon av styrke og hastighet. For de fleste som trener styrke eller kraft, trener for å få styrke, ikke opprettholde kraften over en periode. Men det å kunne klare holde kraften og ytelse over en lengre periode vil gi deg en enorm fordel i enhver sport eller aktivitet. Øvelsen innebærer at du står oppreist og holder håndkleet med et godt grep i hver sin ende, håndkleet må være i lengderetning og hendene dine skal ha et godt grep i hvert hjørne. Målet er må kaste håndkleet opp og ned så raskt og hardt du kan. Og når du prøver å opprettholde kraften din, vil du føle at øvelsen virker i hele overkroppen, og spesielt for deltoids.

Treningshåndkle fra Gorilla Sports hjelper deg å holde fokus og føle deg komfortabel under hele treningen din. Om du velger å trene med det eller tørke svetten din.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.300 kg
Dimensjoner 75 × 33 × 0.5 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Gorilla Sports drikkeflaske

  Gorilla Sports drikkeflaske

  kr 59.40
  Kjøp
 • Tilbud! Gorilla Sports Duffel Bag

  Gorilla Sports Duffel Bag

  kr 203.40
  Kjøp