fbpx
treningsutstyr
På salg!

Hand Grip – Sett

kr 149 kr 96.85

12 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
 • Hand Grip – Sett
 • Håndtak med mykt gummiskum
 • Fjærene er belagt med krom
 • Kvalitetsmessig utført
 • Farge; sort/oransje

Beskrivelse

Styrketrening fokuserer ofte på de store muskelgruppene, og mye støttemuskulatur. Over tid kan det være de mindre musklene, som hindrer en god progresjon. Derfor er det viktig å også ha fokus på disse. Hand Grip er designet nettopp for dette. Trening, med Hand Grip, vil gi deg et sterkere håndgrep og underarmer. Innenfor trening vil de kunne gjøre mange tunge løft enklere for deg. I hverdagen vil et sterkere håndgrep være til hjelp for utrolig mye. Hand Grip er enkelt treningsutstyr, men med kvalitet. Ikke tar det stor plass, og det kan brukes overalt. Selv i bilkø kan du bruke den mens du venter. Treningen består i å klemme håndtakene mot hverandre, mens fjæren holder igjen. Håndtakene er belagt med mykt gummiskum, men ikke for mykt. Grepet er behagelig uten å miste følelsen av et godt tak. Har du drevet med trening en stund vet du selv hvor begrensende håndgrep kan være. Nå har du sjansen til å gjøre noe med dette.

Trening med Hand Grip

Innenfor styrketrening er det mange øvelser som kan begrenses, av et svakt håndgrep og svake underarmer. Musklene i hånd og underarm vil aldri bli like sterke, som en del andre muskler i kroppen (naturlig nok). Likevel er det viktig å gjøre disse musklene så sterke som mulig.

Her finner du alt utvalg innen aerobic og yoga.

Når man trener en del øvelser innenfor styrketrening kan et svakt håndgrep være ille. Ikke da man ikke kan gjøre øvelsen, men en klarer ikke å løfte/dra den vekten man ellers vill klart. Det blir altså håndgrepet som blir begrensningen, og ikke muskelen du har tenkt trene. Etter hvert som du får trent opp et sterkere håndgrep og underarmer vil du se at blant annet tunge løft går lettere.

Markløft er en øvelse, hvor håndgrep mange ganger begrenser vekten, man løfter. Bein og rygg er sterkere enn hendene, og tåler ofte mer vekt enn hva an klarer å holde. Derfor vil man også se, at de som løfter virkelig tungt bruker stropper/reimer. Reimene brukes, for å «binde» hendene fast til barbell (stanga), slik at grepet ikke skal glippe. Dermed kan man løfte mer enn man kan uten.

Selvfølgelig kan et håndgrep bli sterkere også uten en Hand Grip, men det vil ta lengre tid å opparbeide den styrken en er ute etter. Ta heller de mindre muskelgruppene på alvor, og tren dem med samme innstilling som resten av kroppen. Dagliglivets aktiviteter krever også ofte et sterkt grep. Tenk på når du er på handling? Er du sterk nok i «klypa» til å få bært alle posene uten problemer? Eller hva med når du skal åpne et syltetøyglass? Vi vet vel alle hvor gjenstridige de kan være.

Finn mer utstyr som forbedrer treningen og sikkerheten her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.6 kg
Dimensjoner 26.5 × 13 × 27.5 cm

Vi anbefaler…

 • På salg! Takmontert Pull Up Bar

  Takmontert Pull Up Bar

  kr 1,319 kr 857.35
  Velg alternativ
 • På salg! Push Up Bar – Sett 2stk

  Push Up Bar – Sett 2stk

  kr 519 kr 337.35
  Kjøp
 • På salg! Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars - Sett

  Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars – Sett

  kr 859 kr 558.35
  Kjøp
 • På salg! Push Up Bars

  Push Up Bars

  kr 349 kr 226.85
  Kjøp
 • På salg! Push Up Bar Stående

  Push Up Bars Stående

  kr 2,439 kr 1,585.35
  Kjøp
 • På salg! Multifunksjonell Pull Up Bar

  Pull Up Bar Multifunksjonell

  kr 1,129 kr 733.85
  Kjøp
 • På salg! Pull Up Bar - Dørmontert

  Pull Up Bar – Dørmontert

  kr 499 kr 324.35
  Kjøp
 • På salg! Veggmontert Pull Up Bar

  Veggmontert Pull Up Bar

  kr 1,409 kr 915.85
  Velg alternativ
Hand Grip - Sett
Hand Grip – Sett
kr 149 kr 96.85