fbpx
tilbud
Tilbud!

Gymball

Gorilla Sports

kr 131.40kr 251

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Gymball
 • Syntetisk gummi
 • Maksimal belastning: 150 kg
 • Diameter: 55 cm – 75 cm
 • Farger: blå, rosa, grå

Beskrivelse

Leter du etter den ultimate treningsball for å utfordre din styrke og balanse? Da er en Gym Ball fra Gorilla Sports akkurat det du trenger. Trim som utfordrer hele kroppen er både effektiv og morsom. Du merker raskt at du forbedrer deg og dette gir deg den beste motivasjon for å yte mer og nå dine mål på kort og lengre sikt. En fitnessball har den gode og viktige funksjon ved at den passer ypperlig til trening for å styrke rygg- og kjernemuskulatur. Antallet øvelser er uendelig. Det er kun fantasien som setter grenser for de muligheter en gymball gir deg. Ikke minst er dette den beste investering for deg som liker å trene hjemme. Den lett å oppbevare og lett å ta frem på stuegulvet eller hvor enn du måtte foretrekke å trene. Gorilla Sports produserer sin Gym Ball i tre ulike farger, blå, rosa og grå. I tillegg til at du kan velge farge kan du også velge størrelsen. Alle fargene kommer i tre ulike størrelser, 55 cm, 65 cm og 75 cm. Slik kan du velge den ballen som basser deg og dine treningsønsker best.

Enkel og morsom trening med gymball

En sterk kjernemuskulaturen (sjekk også dette produktet for trening av kjernemuskulatur) er essensiell for hele kroppen. Dette gjelder spesielt for deg som i din hverdag sitter mye stille ved kontorpulten. Gode økter med en gymball vil forbedre holdningen din, du vil få styrket den viktige magemuskulaturen og du vil oppleve økt bevegelighet i hele kroppen. Resultatet blir at du er bedre rustet for lange dager på kontoret.

Liker du å trene yoga eller pilates. En treningsball er da et supert hjelpemiddel for å variere øvelsene og for å utfordre nye deler av kroppen. Den fungerer godt både til stabiliseringsøvelser og uttøying. Du vil også oppleve at treningen blir mye morsommere. Dette er fordi variasjonsmulighetene er store og muligheten for å få god balanse og bli sterk raskt er veldig stor. Ballen er produsert i et slitesterkt og robust materiale og den er av ypperlig kvalitet. Dette gjør at du føler deg trygg og du får behagelighet i treningen.

I de aller fleste øvelser du gjør med denne ballen aktiveres kjernemuskulaturen for å holde balansen under øvelsene i tillegg til at du får god trening av andre viktige muskelgrupper. På denne måten styrker du kjernen som mer ditt viktigste verktøy for å forhindre belastninger og skader på kroppen. Trening med gymball er perfekt for å få trent stabiliseringsmuskulaturen som det i annen form for aktivitet er vanskelig å få ordentlig taket på. Stabiliseringsmusklene bidrar til å øke ytelsen av annen muskulatur og er ikke minst essensiell for å opprettholde og forbedre kroppens holdning. Med en sterk kroppsholdning unngår du plager og smerter og du vil oppleve kroppen mer utholdende. Dette vil du sette pris på i annen trening, i hverdagen og i din fritid.

Liker du å trene hjemme? Da er en fitnessball det perfekte for deg. Denne er lett å oppbevare og lett å trille ut på stuegulvet når du måtte ønske. Treningen blir enkel, effektiv og morsom med gymball.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge og Størrelse

Blå 55 cm, Blå 65 cm, Blå 75 cm, Rosa 55 cm, Rosa 65 cm, Rosa 75 cm, Grå 55 cm, Grå 65 cm, Grå 75 cm, Rød 55 cm, Rød 65 cm, Rød 75 cm, Svart 55 cm, Svart 65 cm, Svart 75 cm, Grønn 55 cm, Grønn 65 cm, Grønn 75 cm

Vi anbefaler…

 • Yogamatte

  Deluxe Yoga Mat XL

  kr 749kr 769
  Velg alternativ
 • Tilbud! Power Wheel

  Power Wheel

  kr 944
  Kjøp
 • Tilbud! Medisinball – 1-10 kg

  Medisinball i flere farger – 1-10 kg

  kr 317.40kr 1,502
  Velg alternativ
 • Tilbud! Yogamatte

  Deluxe Yoga Matte – 10 forskjellige farger

  kr 299.40kr 458
  Velg alternativ
 • Tilbud! Yoga og pilates rulle

  Yoga og pilates rulle

  kr 215.40
  Kjøp
 • Tilbud! Ab Wheel

  Ab Wheel

  kr 161
  Kjøp