fbpx
tilbud

Gravity Boots

Gorilla Sports

kr 959

Tomt på lager

 • Maksimal belastning: 250 kg
 • Materialtykkelse: 3,5 cm
 • Diameter: 14,5 cm
 • Høyde bak: 18 cm
 • Høyde foran: 15,5 cm
 • Vekt: 2,5 kg

Beskrivelse

Ryggplager er reine folkesykdommen og de fleste opplever dette en eller flere ganger. Mye kontorjobb og generell stillesitting bidrar ikke til myke kropper. Med Gorilla Sports Gravity Boots kan du enkelt få vekk eventuelle spenninger du har opparbeidet deg i ryggen. Samtidig vil de hjelpe deg til å få strukket godt på både stive muskler og ledd ved at du henger avslappet en liten stund. Støvlene er solide og tåler en stor belastning, samtidig som de har en solid krok som gjøre det enkelt for deg å henge opp / ned. De er utstyrt med en sikkerhetslås som sikrer at støvlene ikke åpner seg under bruk.

Trening og bruk av Gorilla Sports Gravity Boots

Gravity Boots er designet slik at du kan henge opp / ned uten at du trenger å være redd for at du skal falle og skade deg. Slike støvler er ikke noen gammel oppfinnelse, men har på relativ kort tid blitt populære i mange helsestudioer. De brukes også i den amerikanske hæren som effektiv trening, spesielt av mage og ryggmuskler, samt for nettopp å unngå spenninger i ryggen.

Gravity Boots kan derfor brukes til trening av de store muskelgruppene i mage og rygg. Spenn deg fast, la deg falle tilbake og begynn så med inverted crunches. Det er en øvelse som virkelig utfordrer musklene dine. Selvsagt kan støvlene også brukes etter endt trening, da du rett og slett kan henge og slappe av et par minutter for å få løsnet opp i ryggen og på den måten slippe ubehagelige og vonde spenninger. Sist, men ikke minst er det de som bruker støvlene til å henge opp / ned for å øke blodtilførselen til hjernen. Det skal hjelpe deg til å tenke bedre.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.5 kg
Dimensjoner 33.5 × 19 × 20 cm

Vi anbefaler…

 • Pull Up Bar - Dørmontert

  Pull Up Bar – Dørmontert

  kr 269
  Kjøp