fbpx
tilbud

Gorillasports Ultimate – Treningspakke

kr 799

Tomt på lager

  • Gorillasports Ultimate – Treningspakke
  • 1 x Dørmontert Pull Up Bar
  • 2 x roterbare pushup håndtak
  • 2 x Ab Straps (for trening av mage i pullup bar)
  • 1 x Ab Wheel
  • Pakkens totale vekt; 10 kg
  • Instruksjonsbok for øvelser
  • Monteringsanvisning for Pull Up Bar

Beskrivelse

Liker du å trene med kroppsvekt, men vil gjerne ha noe treningsutstyr tilgjengelig? Da bør du absolutt sjekke ut Gorillasports Ultimate Treningspakke. Pakken inneholder det du trenger for en god og effektiv trening. Her får du et Ab Wheel, som trener core, rygg, armer og skuldre. Pull Up Bar som monteres i døra, for Pull Up og Chin Up. De dreibare håndtakene for armhevinger gir deg fordelene ved armhevinger, samt muligheten for rotasjonsøvelser. Har du lyst på de store utfordringene for magemusklene? Da hekter du Ab Straps fast i Pull Up Bar. Gorillasports Ultimate Treningspakke passer for alle, uansett nivå. Til hjemmebruk er denne pakken utmerket, siden treningsutstyret tar liten plass. Gorillasports Ultimate Treningspakke er produsert i kvalitetsmaterialer og tåler hard bruk, også over tid. Inkludert i pakken kommer også et hefte med forslag til forskjellige øvelser du kan gjøre. Trening du gjør med dette utstyret er også godt kombinerbart med annen trening, både styrke – og utholdenhetstrening.

Trening med Gorillasports Ultimate Treningspakke

Trening med Gorillasports Ultimate Treningspakke er trening med kroppsvekt. Dette kalles ofte funksjonell trening. Det vil si at flere muskelgrupper er involvert samtidig, i alle øvelsene. Den funksjonelle treningens mål er å bedre de hverdagslige aktivitetene. Å løfte ting blir enklere, du er ikke like utsatt for ryggplager og videre. Trening er faktisk den beste medisin for utrolig mange ting.

Det er et godt utvalg øvelser å velge i, når du bruker Gorillasports Ultimate Treningspakke til trening. Noen øvelser vil kanskje være ukjente for deg, men ta tiden til hjelp. Etter hvert vil du merke at du blir sterkere og føler deg i bedre form. Vi skal heller ikke underslå at du vil se bedre ut når du har trent en stund (selv om utseende ikke bør være hovedgrunnen til at du trener).

De forskjellige delene i Gorillasports Ultimate Treningspakke vil ha forskjellig teknikk du må lære deg. God teknikk betyr at du får trent akkurat det du skal, og ikke kaster bort tid. Uansett hvilken del av pakken du trener med, det er en grunnregel for alle. Aktivisering av magemusklene. Det gir støtte og en nøytral holdning på ryggen.

Ønsker du å kombinere trening med Gorillasports Ultimate Treningspakke og annen trening? Gjør det! variasjon i treningsformer gir generelt en friskere og sterkere kropp. Samtidig gjør variasjon, at man unngår feilt styrkeforhold mellom muskelgrupper. Å ha muskelgrupper, som blir dominerende, kan føre til belastnings – eller andre skader. Ta gjerne en titt på våre forskjellige vektsett, om du ønsker å kombinere funksjonell trening med vanlig styrketrening.

Les treningstips på vår Gorillablogg!

Tilleggsinformasjon

Vekt 4.4 kg
Dimensjoner 50.5 × 15.5 × 35.5 cm