fbpx

Gorillasports Tank Top Svart – Menn

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

FraktFrakt kr 99 - 999. Hent selv for kr 0. Hjemlevering kun kr 1999. BILLIG!
  • Gorillasports Tank Top Svart – Menn
  • Materiale: 100% bomull
  • Størrelser: S – M – L – XL – XXL

Beskrivelse

Det er ikke bare kosttilskudd, treningsplaner og bra design som gir de store musklene. Nei, store muskler krever store vekter. Så da er det bare å gyve løs og konsentrere seg om det viktigste: å bevise at du har den viljestyrken som kreves. Gorillasports Tank Top for menn er designet spesielt for å gi deg den motivasjonen som trengs i kampen for den atletiske drømmekroppen. Brytertrøyen har et enkelt, men tøft design i svart med hvitt trykk på brystkassen. Den ermeløse skjorten er laget i 100% rent bomull, som gjør den myk og behagelig å ha på. Trøyen er utformet med en normal passform og passer til alle typer trening – fra kondisjon til styrke. Gorillasports Tank Top er enkel og avslappet, samtidig som den fremhever muskulaturen i armene. Tiden da man måtte velge mellom stil og komfort er over. Med Gorillasports tøffe design får du begge deler!

Trøyen finnes også i hvit med svart trykk.

Enkel og komfortabel tank top

Når du trener vil du ha treningsklær som ikke står i veien for ditt ønske om å yte ditt beste. Gorillasports Tank Top i behagelig bomull sørger for at du ser bra ut selv når du tar treningsøkten helt ut. Det myke bomullsstoffet hindrer gnaging og irritasjon av huden, og gir i stedet topp komfort. Treningsskjortens løse passform gjør den romslig og myk å bruke også når du utfører de hardeste styrkeløftene.

Gorillasports Tank Top tar utseende på alvor. Hvem vil vel ikke ta seg bra ut på treningsstudioet? Treningsklær skal gi deg uttelling for kroppen du har jobbet og slitt for. Gorillasports hjelper deg med dette. Musklene dine blir subtilt fremhevet av singletens ermeløse utforming og løse form. Trøyen har et maskulint og røft design som gir deg den tøffe og veltrente looken du er ute etter.

Gorillasports Tank Top for menn har mange forskjellige bruksområder. I tillegg til å være super på treningsstudioet, passer Gorillasports Tank Top deg som er ute etter et behagelig og løsere alternativ til løpetrøye og sykkeltrøye. Skjortens stilrene og tøffe design gjør den også passende til hverdagsaktiviteter så vel som jobb og reise. Les om trening på kontoret her.

Gorillasports Tank Top passer deg med en aktiv livsstil og hverdag. Trøyen er enklere å vaske enn de fleste treningsklær. Siden brytertrøyen kan brukes til hverdag så vel som trening, trenger du ikke planlegge hva du skal ta med deg eller ha på deg. Du er alltid klar for en treningsøkt med Gorillasports Tank Top i bagen… perfekt for deg med en travel hverdag!

Les også: Slik velger du riktig treningstøy

Tilleggsinformasjon

Størrelse

X – Small, Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large