fbpx
tilbud
Tilbud!

Gorillasports Tank Top Hvit – Menn

kr 242

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Gorillasports Tank Top Hvit – Menn
  • Materiale: 100% bomull
  • Størrelser: S – M – L – XL – XXL

Beskrivelse

Man kan benytte seg av uendelige mengder kosttilskudd, tøft design og strenge treningsplaner, men når alt kommer til alt er det du selv som avgjør størrelsen på musklene dine. For å få store muskler må du løfte store vekter. Så kom i gang og fokuser på det viktigste – styrken er det du som bestemmer! Med riktige treningsklær blir veien til styrken litt lettere å gå. Gorillasports kjenner motstanden en kan møte når en trener, løfter og løper for en sterk og utholdende atletisk kropp. Med Gorillasports Tank Top for menn har vi utviklet en trøye som bidrar til å hente frem motivasjonen som trengs for å oppnå målene dine. Designet til den ermeløse skjorten er enkelt, men robust. Denne brytertrøyen er hvit med svart trykk på brystkassen. Trøyen finnes også i svart med hvitt trykk. Det behagelige stoffet i 100% rent bomull gjør den myk å ha på. Den løse passformen er som skapt for de aller fleste treningsformer. Trøyens fasong fremhever muskulaturen, samtidig som den er avslappet og nøytral. Med Gorillasports Tank Top trenger du ikke lenger å velge mellom komfort og stil – du får både i pose og sekk.

Trøyen som passer din aktive livsstil

Det er ikke treningsklærne som skal stå i veien for at du skal kunne yte ditt beste når du trener. Det stilige designet til Gorillasports Tank Top er skapt for at du skal kunne se bra ut uansett hvor hardt du presser deg selv under treningsøkten. I stedet for ubehagelige opplevelser av stoff som gnager og irriterer huden, gir Gorillasports deg en tank top i mykt bomull med super komfort. Brytertrøyen har en løs passform som er romslig å bruke også gjennom de tøffeste styrkeøvelsene og løpeturene.

Utseende blir tatt på alvor av Gorillasports. Vi vet at det er viktig å se bra ut på treningssenteret. Vår tank top gir deg uttelling for kroppen du har strevet for, der andre treningsklær kommer til kort. Singleten uten ermer og dens løse utforming fremhever musklene dine på en tekkelig måte. Det maskuline og tøffe designet til treningstrøye gir deg den atletiske og stilige looken du trakter etter.

De mange forskjellige bruksområdene til Gorillasports Tank Top for menn gjør trøyen perfekt for deg med en aktiv hverdag. Det er en tank top som er topp å bruke på treningssenteret, men som kan brukes til kondisjonstrening så vel som styrkeøvelser. Gorillasports Tank Top er et løsere og mer behagelig alternativ blant utvalget av treningsklær og -trøyer. Det tøffe og stilrene designet gjør trøyen perfekt for hverdagsaktiviteter eller varme og aktive sommerdager.

Les også: Bruk riktige treningsklær i kulden

En aktiv livsstil skal ikke stå i veien for et bra utseende og god komfort i en travel hverdag. Gorillasports Tank Top er enklere å vaske enn de fleste treningsklær. Med denne brytertrøyen er du alltid klar for en økt med trening – perfekt for alle med en aktiv hverdag!

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large, X-Large, XX-large

Vi anbefaler…