fbpx

Gorilla T-Shirt Pumping Iron – Hvit

kr 249

  • Medium
  • Large
  • X-Large
Nullstill
FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • Gorilla T-Shirt Pumping Iron – Hvit
  • Materiale: 100% bomull
  • Størrelser: M – L – XL

Beskrivelse

Det er ikke alle dager at det er like lett å komme i gang med treningen. Man velger selv om man vil dra på treningssenteret, men når man først er det kan en oppleve motstand uansett hvor sterk viljestyrken var tidligere på dagen. Med Gorillasports motivasjonstrøye, Gorilla T-Shirt Pumping Iron i hvitt, får en liten ekstra drahjelp med motiverende og artig trykk: ”Pumping iron makes me hard”. Det stilige T-skjortedesignet kan være motiverende nok i seg selv, men med det skriftlige budskapet, øker kanskje din motivasjon ytterligere? Gorillasports har uansett skreddersydd denne trøyen for deg, så du skal få en topp opplevelse av treningsøkten. T-skjorten kommer i 100% rent og komfortabelt bomull, så treningstøyet ditt ikke skal stå i veien for at du kan pumpe så mye jern du bare klarer. Den humoristiske og motiverende treningstrøyen får du i størrelsene medium til extra large. I nøytral og klassisk hvitfarge får T-skjorten et tidløst og stilig preg. Det svarte trykket på brystet er av et originalt, tøft bilde og tilhørende tekst. Så hvorfor ikke gå til innkjøp av denne trøyen i dag, så du kan gi deg hen til din lidenskap og sette i gang å pumpe jern med T-skjorten som er som skapt for nettopp det?

Pumpe jern så svetten spruter

Gorilla T-Shirt Pumping Iron Hvit passer like godt til trening som til sofasliting, en tur på byen og andre hverdagsaktiviteter. Du ser alltid kul ut i en motivasjonsskjorte fra Gorillasports! Med T-skjortens velutviklede passform, får du uansett fremhevet den atletiske kroppen du har jobbet for på treningsstudioet. Og selv om du ikke er en gigantisk kjempe, vil du alltid ta deg bra ut i denne T-skjorten.

Du får bedre utholdenhet av styrketrening.

Motivasjonene kan være mange for å begynne med vektløfting. Styrketrening er kanskje den beste investeringen du kan gjøre for kroppen din. Enten du ønsker deg en sterkere kropp, å forbrenne fett, eller bedre helse, vil du uansett få utbytte av å pumpe jern. Den viktigste motivasjonen for å løfte vekter, er kanskje uansett at du får den kroppen du har drømt om! Men det kan ofte være tungt å komme i gang. Med Gorilla T-Shirt Pumping Iron får du motivasjons- og drahjelp for å komme i gang og pushe deg det lille ekstra når du trener hardt på treningsstudioet. Du finner også tips til motivasjon på vår blogg.

Gorilla T-Shirt Pumping Iron vi bli et nøkkelplagg i treningsgarderoben din. T-skjorten finnes i svart, i tillegg til denne hvite. Trøyen gir deg en bra stund på treningssenteret, og kanskje et lite smil, der du står og pumper jern i jernpumpings-trøyen. Hva er vel en bedre kilde til motivasjon enn denne trykte påskriften?

Du velger selv om du vil bruke Gorillasports T-skjorte til trening eller på fritiden. I 100% behagelig og mykt bomull kan du forberede deg på en opplevelse av frihet og velvære når du løfter vekter til den store gullmedalje. Bestiller du T-skjorten i dag, kan du være sikker på at den blir pakket og sendt i posten allerede i løpet av det neste døgnet!

Tilleggsinformasjon

VektI/A
DimensjonerI/A
Størrelse

Medium, Large, X-Large