fbpx
tilbud
Tilbud!

Gorilla Sports Wooly Combed Caps – Hvit

kr 359

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Gorilla Sports Wooly Combed Caps – Hvit
  • Materiale: 63% polyester, 34% bomull, 3% elastin
  • Størrelser: S/M og L/XL

Beskrivelse

Med denne hvite og tøffe capsen fra Gorilla Sports har du det beste hodeplagg for trening og fritid. Med denne har du den ultimate caps til en deilig og solfylt sommerdag. Gorilla Sports Wooly Combed Caps kommer i en elegant hvitfarge og er produsert i polyester, bomull og elastin. Skyggeluen er produsert med fokus på komfort, nytte og stil. Du kan velge mellom størrelsene S/M eller L/XL. Dens elastiske egenskaper gjør den behagelig å ha på og perfekt for alle former for aktivitet du ønsker å drive med. Ikke bare er den ypperlig for de deilige soldagene, men den er som skapt for dine treningsøkter både innendørs og ute. Gorilla Sports gir deg et hodeplagg som holder svetten borte så du kan fokusere på å yte ditt maksimale. Kun det beste treningsutstyr er godt nok for din trening. Her har du den ypperste komfort og det råeste utseende.

Stilig caps pefekt for din trening

En ordentlig treningsøkt krever god bekledning, fra topp til tå. Både om du vil legge ut på en lengre løpetur en solfylt sommerdag eller om målet er en skikkelig god økt med vekter innendørs er din komfort det som skal stå i sentrum. Det treningstøy du velger skal ikke sette begrensninger for din yteevne, men gi deg den ypperste komfort. Da er kun den beste bekledning god nok, dette gjelder så klart hodeplagget. Med Wooly Combed Caps fra Gorilla Sports får du et produkt som er førsteklasses for all form for trening og aktivitet. I tillegg til dens behagelig kvaliteter har den et tøft utseende.

Uansett om du foretrekker trening ute eller inne er denne luen et must å ha med. Er du typen som liker å være ute, uansett vær? Da har du er en caps som gir beskyttelse mot både sol, vind og regn.

Om du derimot helst har dine beste treningsøkter inne kommer du ikke unna å ha med deg denne blant ditt beste treningsutstyr i baggen (sjekk denne kule baggen fra Gorilla Sports). Uansett hvor og hvordan du vil trene står din bevegelighet og komfort i sentrum. Da må du kle deg i klær med den beste funksjonalitet så du kan nå dine mål.

De kvaliteter du ønsker for det beste treningsplagg er det Gorilla Sports presenterer i sin Wooly Combed Caps. Materialene denne er skapt i gjør den både luftig og lett, samtidig som den sitter perfekt på. Bare på denne måten kan du nå den beste ytelse under dine treningsøkter. Dette er den uslåelige kombinasjon av stil, funksjonalitet og komfort for din trening.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 kg
Dimensjoner I/A
Størrelse

Small / Medium, Large / X-Large

Vi anbefaler…