Gorilla Sports Leather Jump Rope – Hoppetau i lær

  • Gorilla Sports Leather Jump Rope – Hoppetau i lær
  • Vekt: 150 g
  • Lengde: 227 cm
  • Anti-allergi belegg
  • Foam Grip håndtak
  • Assorterte farger

kr 159

Nullstill
Frakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Beskrivelse

Her får du et tøft hoppetau fra Gorilla Sports. Hoppetauet er laget av slitesterkt lær, noe som gir deg bedre kontroll og fart når bruker det. Lengden er totalt 227 cm, men du justerer dette enkelt ettersom hvor høy du er selv. Håndtakene er behagelige og utført i Foam Grip, noe som gir deg et godt tak, selv med svette håndflater. Håndtakene er også belagt med allergitestet skumplast og har riller som sørger for bedre gjennomstrømming av luft. Dette gir deg det rette hoppetauet som gjør at du kan holde på lenge. Egenvekten av hoppetauet er kun 150 g. Hoppetau i lær fra Gorilla Sports leveres i et assortert utvalg farger som passer for en hver smak. Dette er det perfekte produktet både for kondisjonstrening og til oppvarming. Samtidig gir trening med hoppetau deg bedre balanse og styrke i hele kroppen. Med hoppetauet i lomma eller veska, kan du trene nær sagt hvor som helst.

Trening med hoppetau fra Gorilla Sports

Et hoppetau er kanskje det mest anvendelige og billigste treningsutstyret du kan komme over. Alt du trenger i tillegg, er litt takhøyde og et par kvadratmeter å boltre deg på. Skal du på ferie eller ta noen minutter trim på jobben, er dette et utmerket verktøy. Mange tar med seg et hoppetau på joggeturen, og legger inn noen minutter med hopp og sprett i løpet av turen. På det viset får man ristet litt løs, og man kan samtidig legge inn noen intervaller med høy og lav intensitet, før man jogger videre.

Oppvarming er viktig når man skal trene, spesielt når det gjelder styrketrening. Kalde muskler er mer utsatte for skader, og effekten av treningen er mindre dersom du ikke varmer opp. Musklene bør ha en jevn tilstrømning av oksygenfylt blod, før du går i gang med å belaste de med tyngre løft. Med et hoppetau fra Gorilla Sports, har du akkurat det du trenger til å varme opp musklene i hele kroppen, på en rask og effektiv måte.

Vil du trene utholdenhet uten å måtte trenge stor plass, er hoppetau et suverent og rimelig alternativ. Her får du både oppvarmingen og treningen i ett. Fem minutter med rolige hopp, etterfulgt av intervaller eller en langdryg økt, gir deg en enkel og effektiv treningsøkt. Samtidig får du bedre balanse og rytme i kroppen, noe du vil dra fordeler av i andre treningssammenhenger. Med et hoppetau, aktiviserer du også de aller fleste muskelgrupper i kroppen. Selv om det kjennes enkelt ut i begynnelsen, merker du at du har brukt ikke bare beina til hoppingen, men også de andre kroppsdelene.

Du regulerer selv intensiteten, og får god hjelp av det raske tauet i slitesterkt lær. Tyngden på taudelen bør være slik at det er enkelt å øke og senke hastigheten. Mange lavkvalitetsprodukter gjør dette vanskelig. Hoppetauene du finner hos Gorilla Sports, er av ypperste kvalitet, og sørger for at treningen blir enklere for deg.

Tilleggsinformasjon

Farge

Sort / Rød, Sort / Grønn, Sort / Blå, Sort / Gul, Gul / Blå, Rosa / Blå, Sort / Oransje

#gospo_hjemmegym

Lik oss på Facebook