fbpx
tilbud
Tilbud!

Gorilla Sports hettegenser med glidelås

kr 629

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Farge: Svart – grå
  • Materiale: Ytterstoff 1 – 52% Polyamid, 38% Polyester, 10% Elastan, Ytterstoff 2 – 85% Polyester, 15% Elastan

Beskrivelse

Dette plagget er spesielt velegnet for de som trener og som har et godt øye til funksjonelle klær. Gorilla Sports hettegenser med glidelås er produsert i ett stoff som lar kroppen få luft samtidig med at den holder deg god og varm. Genseren sitter tett inn til kroppen, men er samtidig elastisk slik at du har plass til å bevege deg. Hetten kan justeres og når det er kaldt ute kan du enkelt trekke den sammen om ansiktet ditt slik at du holder på varmen. Vår Gorilla Sports hettegenser er ideell når du skal varme opp musklene før selve treningen begynner og fungerer like bra utendørs som innendørs. Den er også et deilig og behagelig plagg om du skal holde deg varm etter trening.

Trening og bruk av denne hettegenseren

Selv om du fort blir varm når du begynner å trene, så er det viktig å holde musklene varme mens du varmer opp. På den måten sikrer du at du unngår strekkskader dersom musklene dine ikke ble skikkelig varme før treningen startet. Gorilla Sports hettegenser med glidelås er behagelig å ha på både før og etter trening. Den er velegnet under en joggetur ute når været er kjølig. Den passer til både menn og kvinner, sitter tett til kroppen men samtidig gjør stoffet at kroppen får puste. Du vil derfor ikke oppleve at du blir overopphetet og heller ikke at du begynner å fryse etter trening når stoffet har blitt vått av svette.

Du finner mange ulike typer treningsklær hos Gorilla Sports, som er med på å sikre at irritasjon over dårlig tilpassede klær ikke kommer i veien for den gode treningsøkten.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

Vi anbefaler…