fbpx
treningsutstyr
På salg!

Gorilla Sports Gymringer

Gorilla Sports

kr 819 kr 573.30

13 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
 • Gorilla Sports Gymringer
 • 2 x høykvalitets stropper m/quick release låser
 • Tykkelse på ring: 3 cm
 • Diameter ring; 23 cm
 • Lengde stropper 4,5 m
 • Tålt maksimal vekt ved bruk; 200 kg
 • Produsert i slitesterk og lettvekt plast

Beskrivelse

Husker du gymringene fra kroppsøvingstimene på skolen? Nå har dette treningsutstyret fått sin renessanse. Gymringer er enkelt treningsutstyr, som gir et variert øvelsesvalg, samtidig får man en supereffektiv trening. Har du vært innom Cross Fit kjenner du Gymringer fra tidligere. Heldigvis er ikke dette treningsutstyr, som er forbeholdt Cross Fit. Nå kan du bruke de hjemme, på hytta – ja der du måtte ønske. Eier du et treningssenter vil Gymringer gi medlemmene dine et enda bredere tilbud. Ved hjelp av ringene kan du blant annet gjøre armhevinger, dips (sjekk ut våre dips bars), pull up (sjekk ut denne takmonterte pull up baren), et benutfall og mye mer. Her er det nesten kun kreativiteten som stopper øvelsesutvalget. Disse ringene er produsert i virkelig slitesterkt materiale, og tåler helt opp til 200 kg vektbelastning. Stroppene er enkle å regulere på lengden, ved hjelp av klemmene. Når du monterer Gymringer er det en fordel om du fester de rundt en solid bjelke. Da har du større reguleringsmuligheter på stroppene.

Trening med Gymringer

Å trene med Gymringer er for alle. Er du nybegynner regulerer du øvelser ved hjelp av lengden på stroppene, og bevegelsesutslaget. Etter hvert som du blir sterkere kan du regulere, slik at det blir tyngre. Det gir deg en god progresjon. Trening med Gymringer gir i første omgang en fantastisk trening for coremuskulaturen. Deretter vil du også kunne få en like god trening for hele kroppen.

Øvelsene du gjør i treningsutstyr som dette, er også utfordrende for balanse og koordinasjonen. Det blir slik på grunn av at ringene ikke er låst fast. De er løse og det gir utfordringer på alle plan. Tenk deg for eksempel armhevinger i ringer. Føttene på gulvet, og hendene på ringene. Armer og skuldre må, i tillegg til å utføre en bevegelse, holde ringene rolige og på plass. Det krever en del koordinering og trener samtidig mange små muskelgrupper bl.a. i skuldrene.

Gymringer kan brukes til utrolig mange øvelser. Prøv knebøy i ringene. Føttene i ringene og hold fast i stroppene, og kjør knebøy. Eller hva med å teste beinhev? Hold i ringene (pass på at lengden på stroppene gir plass for å strekke beina) og trekk knærne mot magen – strekk beina ut igjen. På nett vil du finne et stort utvalg øvelser og instruksjoner for teknikk.

Trening i Gymringer kommer under det vi kaller funksjonell trening. Det vil si at det har overføringsverdi til hverdagsaktiviteter. Det blir lettere å bære tunge handlenett, snømåking går lettere og videre. Og igjen – er du nybegynner; la ikke det stoppe deg! Alle øvelser kan tilpasses.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.6 kg
Dimensjoner 24 × 7.5 × 24 cm

Vi anbefaler…

 • På salg! Push Up Bars

  Push Up Bars

  kr 349 kr 226.85
  Kjøp
 • På salg! Dips Belte

  Dips Belte

  kr 439 kr 285.35
  Kjøp
 • På salg! Push Up Bar – Sett 2stk

  Push Up Bar – Sett 2stk

  kr 519 kr 337.35
  Kjøp
 • På salg! Veggmontert Dips-Bar

  Veggmontert Dips-Bar

  kr 1,079 kr 701.35
  Kjøp
 • På salg! Veggmontert Dip-stasjon

  Veggmontert Dip-stasjon

  kr 2,189 kr 1,422.85
  Kjøp
 • På salg! Dips-stasjon

  Dips-stasjon

  kr 3,309 kr 2,150.85
  Kjøp
 • På salg! Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars - Sett

  Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars – Sett

  kr 859 kr 558.35
  Kjøp
 • På salg! Push Up Bar Stående

  Push Up Bars Stående

  kr 2,439 kr 1,585.35
  Kjøp
Gorilla Sports Gymringer
Gorilla Sports Gymringer
kr 819 kr 573.30