fbpx
tilbud
Tilbud!

Gorilla Sports Gymringer

Gorilla Sports

kr 467

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Gorilla Sports Gymringer
 • 2 x høykvalitets stropper m/quick release låser
 • Tykkelse på ring: 3 cm
 • Diameter ring; 23 cm
 • Lengde stropper 4,5 m
 • Tålt maksimal vekt ved bruk; 200 kg
 • Produsert i slitesterk og lettvekt plast

Beskrivelse

Husker du gymringene fra kroppsøvingstimene på skolen? Nå har dette treningsutstyret fått sin renessanse. Gymringer er enkelt treningsutstyr, som gir et variert øvelsesvalg, samtidig får man en supereffektiv trening. Har du vært innom Cross Fit kjenner du Gymringer fra tidligere. Heldigvis er ikke dette treningsutstyr, som er forbeholdt Cross Fit. Nå kan du bruke de hjemme, på hytta – ja der du måtte ønske. Eier du et treningssenter vil Gymringer gi medlemmene dine et enda bredere tilbud. Ved hjelp av ringene kan du blant annet gjøre armhevinger, dips (sjekk ut våre dips bars), pull up (sjekk ut denne takmonterte pull up baren), et benutfall og mye mer. Her er det nesten kun kreativiteten som stopper øvelsesutvalget. Disse ringene er produsert i virkelig slitesterkt materiale, og tåler helt opp til 200 kg vektbelastning. Stroppene er enkle å regulere på lengden, ved hjelp av klemmene. Når du monterer Gymringer er det en fordel om du fester de rundt en solid bjelke. Da har du større reguleringsmuligheter på stroppene.

Trening med Gymringer

Å trene med Gymringer er for alle. Er du nybegynner regulerer du øvelser ved hjelp av lengden på stroppene, og bevegelsesutslaget. Etter hvert som du blir sterkere kan du regulere, slik at det blir tyngre. Det gir deg en god progresjon. Trening med Gymringer gir i første omgang en fantastisk trening for coremuskulaturen. Deretter vil du også kunne få en like god trening for hele kroppen.

Øvelsene du gjør i treningsutstyr som dette, er også utfordrende for balanse og koordinasjonen. Det blir slik på grunn av at ringene ikke er låst fast. De er løse og det gir utfordringer på alle plan. Tenk deg for eksempel armhevinger i ringer. Føttene på gulvet, og hendene på ringene. Armer og skuldre må, i tillegg til å utføre en bevegelse, holde ringene rolige og på plass. Det krever en del koordinering og trener samtidig mange små muskelgrupper bl.a. i skuldrene.

Gymringer kan brukes til utrolig mange øvelser. Prøv knebøy i ringene. Føttene i ringene og hold fast i stroppene, og kjør knebøy. Eller hva med å teste beinhev? Hold i ringene (pass på at lengden på stroppene gir plass for å strekke beina) og trekk knærne mot magen – strekk beina ut igjen. På nett vil du finne et stort utvalg øvelser og instruksjoner for teknikk.

Trening i Gymringer kommer under det vi kaller funksjonell trening. Det vil si at det har overføringsverdi til hverdagsaktiviteter. Det blir lettere å bære tunge handlenett, snømåking går lettere og videre. Og igjen – er du nybegynner; la ikke det stoppe deg! Alle øvelser kan tilpasses.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.6 kg
Dimensjoner 24 × 7.5 × 24 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Push Up Bars

  Push Up Bars

  kr 131.40
  Kjøp
 • Tilbud! Push Up Bar Stående

  Push Up Bars Stående

  kr 1,439
  Kjøp
 • Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars - Sett

  Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars – Sett

  kr 499
  Kjøp