fbpx
treningsutstyr

Gorilla Sports crewneck treningsgenser

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

FraktFrakt kr 99 - 999. Hent selv for kr 0. Hjemlevering kun kr 1999. BILLIG!
  • Spesielt egnet til Fitness og styrketrening, men også til utendørs bruk
  • Farge: Svart
  • Materiale: 85 Polyester, 15% Elastan

Beskrivelse

Crew neck er en type genser med rund hals, som er behagelig å ha på når du trener. Gorilla Sports crewneck treningsgenser er produsert i to tynne lag med henholdsvis 85% polyester og 15% elastan. Dette gjør at stoffet kan puste og selv når du trener hardt og svetter mye vil genseren føles tørr. Den er velegnet å ha på seg på en joggetur, hvor du vil føle deg varm samt slippe å måtte løpe rundt i en treningsgenser som blir våt på grunn av svette. Samtidig gir den deg en følelse av frihet da stoffet har god bevegelighet og ypperlig passform. Genseren er også deilig å ha på seg etter trening når du har behov for å føle deg godt tilpass etter en tøff treningsøkt.

Trening og bruk av Gorilla Sports crewneck treningsgenser

Når du skal komme deg i god form og begynner å trene, så er det viktig å ha på seg klær som er komfortable. Med Gorilla Sports crewneck treningsgenser, som passer til begge kjønn, får du en genser der stoffet kan puste og holder deg varm når du er ute på en joggetur i kulden. Samtidig er den behagelig å ha på når du svetter, da stoffet puster og sikrer at du ikke blir overopphetet selv om du trener hardt i et treningsstudio. Så uansett om du er på joggetur eller driver med styrketrening vil du alltid føle deg tilpass med denne crewneck treningsgenser.

Du vil finne mange flere klær som er velegnet til alle former for trening hos Gorilla Sports, fra treningstights, til caps, shorts og t-shirts.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large