fbpx
tilbud

Gorilla Sports Cap One Size

Gorilla Sports

kr 349

Tomt på lager

  • One size
  • 63 % polyester, 34 % bomull og 3 % P.U. Spandex
  • Unisex
  • Slitesterk
  • Høy holdbarhet
  • Høy komfort
  • Farge: Sort
  • Gorilla Sports logo i hvit og grå
Varenummer: 100611 Kategorier: , , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

En god idrettsutøver vet når han trenger en caps med en solid skygge og som holder solen borte fra øynene, men som også gir den nødvendige utsikten under treningen og sine sportslige utfordringer. Med Gorilla Sports cap i sort er du godt beskyttet og perfekt utstyrt på trening hjemme, treningsstudio eller utendørs og i all slags vær.

Gorilla Sports Cap har en universell størrelse – one size og som tilpasser seg hodet ditt med en elastisk lukking bak. Det robuste materiale består av 63 % polyester, 34 % bomull og 3 % P.U. Spandex. Og som gjør at Gorilla Sports caps er enkel å rengjøre og behagelig å ha på seg. Og den hvite broderte logoen er en fin kontrast til det svarte stoffet og med gråfargen under. Gorilla Sports cap tilpasser seg til formen på hodet uten å skyve eller brette seg. Og forholder seg ekstremt dimensjonalt stabilt, selv etter lang slitasje. Da den har lang holdbarhet og er slitesterk.

Se alle våre capser her

Trening med Gorilla Sports Cap One Size

Gorilla Sports Cap er en god beskyttelse mot sola og blendende, skrått lys. Det behagelige midjebåndet på capsen holder håret ditt i sjakk og sikrer samtidig at den ikke blåser av hodet ditt selv når det er sterk vind. Og de spesielle egenskapene gjør den behagelig å ha på seg og passer perfekt til alle former for aktivitet, om du foretrekker å trene innendørs eller utendørs. I tillegg gir Gorilla Sports Cap deg en cap som holder svetten borte så du kan fokusere på å yte maksimalt. For kun det beste treningsutstyret er godt nok til treningen din og her får du den ypperste komfort og samtidig med et stilig utseende.

Med Gorilla Sports cap ser du alltid stilig ut. Så bruk den mens du jogger, er ute på tur eller på seiltur. For med Gorilla Sports – logo på capsen, viser du verden at du vet nøyaktig hvor du finner riktig treningsutstyr av høy kvalitet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 kg
Dimensjoner 26.5 × 27.5 × 13 cm

Vi anbefaler…