Gorilla 99 Tank Top Og Sports-BH Svart – Kvinner

kr 289

  • Gorilla 99 Tank Top Og Sports-BH Svart
  • Materiale: 100% bomull
  • Størrelser: XS – S – M – L – XL
Nullstill

Beskrivelse

Gorilla 99 Tank Top og Sports-BH gjør treningen mer komfortabel. Brytertrøyen i 100% ren bomull er perfekt for en real treningsøkt. Med et løst og behagelig kvalitetsstoff blir treningen med Gorillasports Tank Top enda lettere. Det urbane designet i svart og hvitt gjør dette til et trendy plagg blant det store utvalget av ordinære treningsklær. Overdelens løse og fleksible utforming er gunstig for alle typer trening – fra aerobic til ballspill. Det moteriktige designet gjør toppen ypperlig til bruk også i hverdagen og til fest, dersom du ser etter en sporty og feminin look. Det unike ved dette plagget er kombinasjonen av tank top og sports-BH i ett. Slik får du den nødvendige støtten og muligheten til å bevege deg akkurat som du ønsker. En diskré integrering av sports-BH i treningsskjorten utgjør det helhetlige gjennomførte designet til Gorillasports Tank Top. Med denne supre bevegelsesfriheten trenger du ikke bekymre deg for noe, men kan la treningen gå som en lek.

Mer enn et treningsplagg

Jakten på de virkelig gode treningsproduktene kan være vanskelig. Ofte må man se langt etter treningsklær som er fine å se på, men som samtidig er behagelige. Gorillasports tar komfort på alvor med sin 2 i 1 løsning, Gorilla 99 Tank Top og Sports-BH. En svart tank top med trykk kombineres med en underliggende hvit og elegant sports-BH som sammen utgjør et stilig og utført design.

Sjekk ut Gorilla 99 Tank Top Og Sports-BH i hvit her hos oss.

Ordentlige treningsklær er essensielt for å få en god treningsøkt. Klærne skal ikke få stjele oppmerksomheten fra deg og din viktige faste treningsøkt. Med riktig tank top tenker du ikke over hva du har på deg. Du trenger ikke å plages av irriterende passform og ubehagelig stoff. Med Gorillasports Tank Top vet du at du ser bra ut og dårlig komfort står ikke i veien for at du kan få gi alt under treningen.

Les også: Unngå treningsklær-tabbene

Gorilla 99 Tank Top og Sports-BH finnes for treningsglade kvinner i alle størrelser – fra XS til XL. Plagget er romslig og nøye utformet for alle bevegelser og aktiviteter. Den ledige passformen og det lekre designet vil sikre det en plass som favoritten av treningsklær i skapet ditt. Moteriktig og unikt utseendet gjør det lett å skille seg ut blant de mange alminnelige treningsklærne der ute.

Et favorittplagg kjennetegnes ofte av å være et plagg du kan bruke i alle anledninger, som passer til alle situasjoner og som er både pent og komfortabelt. Hva passer vel bedre da enn en tank top som kan brukes til både trening, hverdag og fest? Treningsklær fra Gorillasports tar komfort og utseende på alvor.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large, X-Large