fbpx
tilbud
Tilbud!

Funksjonell Tanktop – Gorilla sports

Gorilla Sports

kr 404

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Spesielt egnet til fitness, yoga, aerobic osv.
  • Farge: Grå – melange
  • Materiale innerst: 52 % polyamid, 38 % polyester, 10 % elastan
  • Materiale ytterst: 85 % polyester, 15 % elastan

Beskrivelse

Med sin spesielle sammensetning av materialer vil vår funksjonelle tanktop sørge for at du føler deg tilpass under hele treningen. Den har en perfekt passform og med de integrerte gummibåndene i området rundt ryggen og ved linningen, vil du få ekstra støtte. Stoffet er ikke bare hurtigtørrende, det har på samme tid også en kjølende effekt, slik at den er behagelig å ha på seg selv når det er varmt. Den er velegnet til stort sett alle former for trening og vil være din perfekte følgesvenn, selv under svært lange treningsøkter.

Se vårt utvalg av treningsklær her.

Trening og bruk av Funksjonell Tanktop – Gorilla sports

Treningsklær skal være behagelige å ha på mens du trener, men må samtidig også gjerne sørge for at du tar det godt ut. Begge deler fungerer som treningsmotivasjon, alle har en eller annen gang opplevd hvor irriterende det er med dårlig tilpassede treningsklær og hvor ødeleggende det er for lysten til å trene. En funksjonell tanktop fra Gorilla Sports (sjekk utvalget av annet treningsutstyr her) gir deg begge de ønskede funksjonene. Den er utformet på en slik måte at du kan gi maksimal gass under treningen uten å bekymre deg om hvordan klærne sitter eller føle deg ukomfortabel på grunn av svette.

Man kvinner liker å bruke en funksjonell tanktop når de trener. Det gir en følelse av frihet og du får god plass til å bevege deg uten at du føler at den sitter alt for tett. Likevel sitter den tett nok til at du kan føle deg trygg. Dette er derfor en tanktop som er velegnet uansett om du skal jogge en tur i parken, trene aerobics på treningsstudioet eller dyrke yoga hjemme i stuen. Den vil gi deg en god treningsøkt, der du vil føle deg veltilpass fra start til slutt.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large, X-Large