fbpx
treningsutstyr
På salg!

Funksjonell T-shirt – Gorilla Sports

kr 329 kr 98.70

Nullstill
FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • Spesielt egnet til Fitness, Strongman, kampsport, styrketrening osv.
  • Farge: Svart
  • Materiale innerst: 85 % polyester, 15 % elastan
  • Materiale ytterst: 84 % polyester, 16 % elastan
Varenummer: 100748 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Riktig treningstøy er viktig og med en funksjonell t-shirt fra Gorilla Sports, som består av pustende materialer, holder du deg tørr under trening enten du er på treningsstudioet, driver med utendørssport eller trener hjemme. Denne t-shirt er veldig komfortabel å ha på selv når du har bestemt deg for en lengre treningsøkt. Du får større bevegelsesfrihet takket være en svette-resistent stretch. Plagget leveres i fire ulike størrelser, og med dets høye innhold av polyester er du sikker på den holder formen lenge.

Trening og bruk av Funksjonell T-shirt Gorilla Sports

En av grunnene til at mange begynner å trene er fordi de har et ønske om å komme i bedre form og kanskje bygge flere muskler. Når kroppen er veltrent kropp vil de fleste gjerne vise seg frem litt fordi de er stolte over resultatet. Og resultatet tar seg enda bedre ut med en kul t-shirt som sitter godt på kroppen. Når du først har motivert deg selv til å begynne å trene, så er det også viktig å ha på seg klær som du føler deg tilpass i. En funksjonell t-shirt fra Gorilla Sports vil gi deg alt det du ønsker av stil under trening samtidig som du får god plass til å bruke kroppen din uten at du føler deg sperret inne i en trange klær. Her er det plass til at musklene dine kan få jobbe og enda plass til dine voksende muskler.

Når du står og løfter vekter så er det ingen tvil om at svetten vil begynne å renne, men du trenger ikke å bekymre deg over en t-shirt som klamrer seg til kroppen. Selv etter en times hard trening på trenings-studioet så vil du fortsatt føle deg godt tilpass, om enn sliten etter all den harde jobbingen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.25 kg
Dimensjoner 1 × 1 × 1 cm
Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

Funksjonell T-shirt Gorilla Sports
Funksjonell T-shirt – Gorilla Sports
kr 329 kr 98.70