fbpx
tilbud
Tilbud!

Funksjonell Sports-BH – Gorilla Sports

kr 323

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Spesielt egnet til fitness, yoga, aerobic osv.
  • Farge: Grå – melange
  • Ytterstoff 1: 52 % polyamid, 38 % polyester, 10 % elastan
  • Ytterstoff 2: 85 % polyester, 15 % elastan

Beskrivelse

Det er viktig å ta vare på bysten når du trener og sørge for å gi den god støtte, slik at du unngår smerter. Med en sports-BH fra Gorilla Sports kan du trene alt det du ønsker og samtidig være sikker på å føle deg godt tilpass. Dette er en funksjonell sports-BH som sitter godt takket være de integrerte gummibåndene i ryggen og ved linningen. Dermed får bysten den støtten den trenger under treningsaktivitetene dine. Stoffet har i tillegg en kjølende effekt samtidig som det tørker raskt når du begynner å svette. Du slipper derfor å trene i vått og ubehagelig tøy, noe som unektelig gjør treningen til en langt mer behagelig affære.

Trening og bruk av funksjonell sports-BH – Gorilla Sports

Det er ikke alltid enkelt å finne treningsklær som tar seg godt ut og samtidig er behagelige å ha på seg. Men Gorilla Sports har gjort mye ut av å produsere sportsklær som er funksjonelle og som samtidig er pene å se på. Dette gjelder også denne sports-BH i friske farger. Den grå fargen lar seg lett kombinere med fargene på resten av treningstøyet ditt og hos Gorilla Sports får du også tights og hotpants i samme farge.

Du får denne sports-BH i flere størrelser, fra XS til XL. Du kan bevege deg fritt, vel vitende om at den sitter godt inntil kroppen og støtter bysten. Du slipper å føle at den sitter veldig trangt, slik som mange andre tettsittende treningsklær, den er bare tettsittende og behagelig, noe som igjen gir deg en større frihetsfølelse når du trener.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large, X-Large