fbpx
tilbud
Tilbud!

Funksjonell Hot Pants – Gorilla Sports

Gorilla Sports

kr 359kr 440

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Spesielt egnet til Fitness, yoga, aerobic osv.
  • Farge: Grå – melange
  • Materiale: 52 % polyamid, 38 % polyester, 10 % elastan

Beskrivelse

Vår funksjonelle hot pants har forsterket linning rundt hofte og bein, noe som sikrer en tett og kroppsnær passform. Med sitt trendy snitt og slående farger er disse hot pants den perfekte treningspartner. De tørker raskt og når du blir varm så vil det kjølige materialet få deg til å føle deg tilpass gjennom hele treningen, uten du trenger å bekymre deg om flekker av svette.

Sjekk andre treningsklær til damer her.

Trening og bruk av funksjonell hot pants – Gorilla Sports

Alle som trener ukentlig vet hvor viktig det er å føle seg komfortabel når man trener. Skal du trene hjemme eller i et treningsstudio der det fort blir varmt er det uten tvil veldig behagelig å ha på seg hot pants som sitter som de skal under hele treningen. Da slipper du slipper å tenke på om klærne sitter som de skal og om det kommer flekker på dem fordi du svetter. Å slippe å bekymre seg for klær og hvordan de sitter gjør at du kan konsentrere deg om det viktigste, nemlig å utføre øvelsene dine samt gjennomføre treningsøkten slik du hadde tenkt.

Klærne fra Gorilla Sports er designet for at du skal føle deg tilpass når du trener og samtidig skal de være funksjonelle. Du skal kunne gjennomføre akkurat den form for trening du ønsker, uansett om det er yoga, fitness, styrke eller du bare ønsker å løpe en tur. Stoffets sammensetning sørger for at kroppen får puste, at klærne holder seg tørre og du derfor slipper å trene i klær som blir våte av svette. En funksjonell hot pants fra Gorilla Sports er derfor et godt valg.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

X-Small, Small, Medium, Large, X-Large