fbpx
På salg!

FLEXFIT Gorilla Cap

kr 329 kr 229

  • Small / Medium
  • Large / X-Large
Nullstill
FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!
  • FLEXFIT Gorilla Cap
  • Materiale: 63% polyester, 34% bomull, 3% P.U. Spandex
  • One Size
  • Brodert logo
  • Flex fit

Beskrivelse

Caps er mer populært enn noen gang! Caps er et hodeplagg som kan brukes på en rekke forskjellige måter, og gir deg alltid en kul look – enten det er på fritiden eller på trening. FLEXFIT Gorilla Cap er som navnet tilsier en klassisk caps med flex fit-funksjon. Gorillasports sin velkjente logo er innbrodert i hvitt på caps-stoffet. Det klassiske hodeplagget kommer i svart, med sølvgrå skjermskygge. Capsen er laget i kvalitetsmateriale av bomull, polyester og P.U. Spandex for best mulig fleksibilitet og komfort. Den tidsriktige capsen bidrar til å gjøre treningantrekket ditt komplett. Med vårt hodeplagg ser du bra ut på trening så vel som i hverdagen for øvrig. Gorillasports logo er lekkert brodert inn framme på capsen, mens det i nakken står Gorillasports – så er ingen i tvil om hvilket unikt crew du tilhører. Den trendy klassiske capsen har størrelsesregulering i nakken og justerbar flex fit for at den skal sitte like godt på hodet under trening som ellers i hverdagen. Det sørger uansett for at du ser bra ut.

En røff, klassisk caps

Gorillasports vet at stilen er viktig for våre kunder. Vi setter derfor utseende og design i fokus når vi utvikler våre treningsklær. I tillegg til å være praktisk, er det viktig at treningstøyet også får deg til å se bra ut. Stil står i fokus når Gorillasports urformer treningsplagget for deg.

Les om hvorfor du bør trene styrke!

Det er sentralt at treningstøy, i tillegg til å være praktisk, også skal kunne forsikre deg om at du ser bra ut. FLEXFIT Gorilla Cap er laget av Gorillasports så våre kunder får den veltrente og tøffe framtoningen som dere fortjener. Den veldesignede, urbane logoen tar seg veldig godt mot det svarte stoffet med bøyd brem. Caps er et moteplagg som passer deg som søker den ultimate finishen på antrekket ditt – enten det er til hverdagen eller på trening.

Se også Beanie fra Gorillasports.

FLEXFIT Gorilla Cap kommer i behagelig bomullsmateriale, kombinert med polyester og elastisk materiale for en høykvalitets-finish som gir topp komfort. Capsen er slitesterk og robust, så du kan bruke den igjen og igjen. For at du skal få ytterligere komfort, er hodeplagget tilpasset med flex fit for ekstra god passform for en aktiv hverdag.

Caps er et perfekt hodeplagg for en rekke ulike aktiviteter. Enten du bare vil se stilig ut i hverdagen, eller trenger skygge for sol og hardt vær, er Gorillasports caps midt i blinken. Sportsutøvere har i lang tid verdsatt capsen som en viktig del av et fullkomment treningsantrekk. Lær av mestrene! Bli med på den populære caps-bølgen og bestill FLEXFIT Gorilla Cap fra Gorillasports nå!

Tilleggsinformasjon

VektI/A
DimensjonerI/A
Størrelse

Small / Medium, Large / X-Large