fbpx
tilbud

Fjærlåser 2 stk

Gorilla Sports

kr 89

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Hurtigfeste for vektstenger. Enkel montering (uten gjenger)
 • Passer til alle vektstenger med en diameter på 30 / 31mm
 • Materiale: Stålring med svarte plasthåndtak
 • Kjøpes parvis
 • Egenvekt: 0,5 kg
Varenummer: 100633-00004-0073 Kategorier: , , Stikkord: , , , , , ,

Beskrivelse

Med fjærlåser i stål kan du være sikker på at vektskivene ikke flytter seg når du bruker vektstengene dine eller trener med håndvektene. De er utstyrt med svarte plasthåndtak, som er behagelige å holde på når du skal spenne dem fast. De er også enkle å sette på hver gang du skal bytte vektskiver og passer i tillegg til alle barbells, triceps bar og andre vektstenger med en diameter på 30 / 31 mm.

Bruk av fjærlåser

Å trene med vekter og vektstenger er en effektiv måte å komme seg i god form på. Men det er også viktig å sikre seg at det ikke skjer noen ulykker når du trener med vektene. Spesielt når du skal løfte tungt for å bygge muskler, så er det viktig å bruke en form for låser som holder vektskivene på plass. Dette gjelder uansett om du skal trene med vektstenger eller med dumbbell bar. Ved å bruke fjærlåser er du sikker på at skivene ikke begynner å skli, slik at du f.eks. mister balansen.

Med en dumbbell bar kan du trene med større vektskiver når du skal belaste overarmene dine og teste hva du virkelig er god for. Fordelen med en slik bar er at du kan justere på vekten ved å bytte ut noen av vektskivene og låse dem med fjærlåsen, fremfor å bruke mange ulike størrelser av dumbbells. En triceps bar er også et fint verktøy for å trene overkroppen og selvsagt også triceps. Du bør dog begynne med litt lettere vekter før du setter på de tyngre vektskivene. En triceps bar krever en litt annen måte å trene på, og du bør derfor bli vant med det først.

Andre øvelser

Du kan gjøre mange ulike øvelser med en triceps bar. Du kan gjøre triceps extensions, enten stående eller liggende og med forskjellig belastning. Du kan også gjøre pullovers. Om du sjekker på nettet så vil du også finne mange andre øvelser du kan gjøre med vektstenger, uansett om det er en rett stand eller en curl bar. Men husk dine fjærlåser, slik at du er sikret at det ikke skjer noe uventet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.5 kg

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  kr 638
  Kjøp
 • Tilbud! Super Curl Bar med Spinlock Star Lås – 120 cm

  Super Curl Bar Med Spinlock Star Lås – 120 cm

  kr 791
  Kjøp