fbpx
tilbud
Tilbud!

Fitnessband Strikk

kr 26kr 189

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Fitnessband Strikk
 • 5 treningsbånd med 5 motstandsnivåer
 • Rosa: 500 x 50 x 0,4 mm (LxBxH)
 • Gul: 500 x 50 x 0,6 mm (LxBxH)
 • Blå: 500 x 50 x 0,8 mm (LxBxH)
 • Rød: 500 x 50 x 1 mm (LxBxH)
 • Sort: 500 x 50 x 1,2 mm (LxBxH)
 • Hvit Gorilla Sports logo og skrift
 • Slitesterkt og høy elastisitet
 • Høy Kvalitet og hudvennlig latex

Beskrivelse

Med Gorilla Sports Fitnessband Strikk kan du med varierende intensitet trene når og hvor som helst hele kroppen, om du er på jobben, hjemme eller på reise. Det passer for alle, om du er nybegynner eller mer avansert. Men er du i tvil kan et treningsprogram hjelpe deg med å avgjøre hvilket band som er riktig for deg, når det gjelder treningsnivå, intensitet og målet du har for treningen. I settet får du 5 ulike strikk med forskjellige og effektive nivåer. Fargene rosa, gul, rød, blå og sort angir nivået av motstand og fremgang, fra lavt og til kraftig styrke. Fitnessbåndene er slitesterke og har meget høy elastisitet.

Se alle våre treningsstrikker her

Trening med fitnessband strikk

Med fitness band strikk kan du trene hele kroppen. Og det finnes utallige øvelser du kan gjøre. Men for at øvelsen skal være effektiv, må du først velge et motstandsbånd med riktig styrke.

Forskjellen mellom fitnessband strikk og en vekt er at når du løfter en vekt/ dumbbell, vet du at du løfter en viss mengde vekt. Og på toppen av hver bevegelse får du en liten pause, slik som i skulderpress. Når du løfter dumbbells, presser du vektene over hodet over hodet, og du jobber mot tyngdekraft for å presse vekten opp. Og når albuene strekker seg helt, støtter de vekten før du vrir bevegelsen og arbeider med tyngdekraften for å senke vektene og ned til skuldrene. Men trener du med fitnessband, er motstandsnivået relativt lett i begynnelsen av bevegelsen. Da det vil gradvis øke etter hvert som du trekker i båndet, motstanden vil da være på høyeste når albuene er strukket ut.

Øvelsene du kan gjøre med fitnessband strikk er trening av fremside lår (quadriceps). Eller Front knebøy (squat) som passer alle, da det er strikket som avgjør hvilket nivå du er på. Øvelsen er enkel ved at du står på strikket med føttene i skulderbredde, holder enden av strikket og drar opp strikket til hodet og senker hoften ned i en sittestilling.

Ønsker du å styrke hoftene eller stabiliteten i kneleddet er lateral øvelse effektiv. Spesielt ved oppvarming til løp, hopp, sving og vridning. Øvelsen er enkel hvor du vikler bandet rundt bena i ankelhøyde og med føttene i skulderbredde. Så bøyer du knærne litt og skifter vekten over ett ben og tar et skritt. Flytt benet inn og ut, sidelengs, mens du holder hoftene under bevegelsen. Også tradisjonell pull-up for dem som ikke klarer det alene, kan utføres ved hjelp av fitnessband strikk ved å feste båndet veldig godt til en pull-up bar. Så plasserer du kneet i det strake båndet og når du kommer opp griper du stangen med begge hender. Du bruker de store musklene i ryggen til å dra deg mot baren mens du bøyer albuene dine.

Fitnessbånd Strikk styrker og gir bevegelighet, og øvelsene blir praktisk talt uendelige.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Farge / Tykkelse

Rosa: 500 x 50 x 0,4 mm (LxBxH), Gul: 500 x 50 x 0,6 mm (LxBxH), Blå: 500 x 50 x 0,8 mm (LxBxH), Rød: 500 x 50 x 1 mm (LxBxH), Sort: 500 x 50 x 1,2 mm (LxBxH), Pakke – alle varianter

Vi anbefaler…