fbpx
tilbud
Tilbud!

Fast skråbenk med hylle for støtte

Gorilla Sports

kr 3,999

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Fast skråbenk med hylle for støtte
 • Maks belastning vektstang stativ: 250 kg
 • Maks belastning sete: 250 kg
 • Maks belastning rygg: 280 kg
 • 6 innstillinger for sete
 • Tre ben med sikre gummiføtter
 • Dimensjoner: 165 x 128 x 121cm (lengde x bredde x høyde)
 • Farge: Sort
 • Følger ikke med vektstang eller vekter

Beskrivelse

Uansett om du driver med svømming, basket, håndball, friidrett er sterke brystmuskler det essensielle for trening eller aktiviteter i hverdagen, fordi brystmuskler er like viktig som alle andre muskler. Fast skråbenk fra Gorilla Sports er utviklet slik at du kan ha en effektiv trening av de øvre brystmusklene. Da det er hellingen i benkens rygg, som gjør at det nettopp er den øvre delen av brystet som arbeider hardest ved løft. Ryggen holdes i en fast posisjon og reguleres etter kroppsstørrelsen din så du får den i riktig avstand til vektstangen som er over hodet ditt.

Den maksimale belastningen du kan ha på vektstang stativet, setet og ryggen er 250 kg. Det er seks innstillinger for setet og tre sikre gummiføtter. Skråbenken har en dimensjon på 165 x 128 x 121 cm i (lengde x bredde x høyde). Og du får den i fargen sort. Setet og ryggen er av kunstskinn og er polstret, og gir god komfort som sikrer at du kan fokusere utelukkende på løftene dine. Benken har også en sikker vektstang stativ som gjør at treningspartneren vil ha et godt fotfeste. Og takket være fotstøtten/ hyllen har du en robust lagringsplass for føttene dine.

Vektstang eller vekter er ikke inkludert. Vektstangen du kan bruke må ha en lengde på minimum 130 cm. Og vektstenger finner du på nettsiden vår.

Trene med fast skråbenk

Ved trening på fast skråbenk trener du brystmuskelen (pectoralis major), ytre skulder muskler (anterior deltoid) og triceps brachii. Samt at du beskytter også rotarknappen eller rotatormansjetten når du trener på skråbenk, da den er lett å belaste ved trening på flatbenk.

Ønsker du å gå ned i vekt, redusere fett eller generelt komme i form og styrke musklene, er skråbenk et veldig godt alternativ for deg. På skråbenk med hylle for støtte er det en rekke øvelser du kan gjøre. Og har du riktig teknikk og er i god form kan du trene skrå benkpress som trener brystet, skuldrene og baksiden av overarmen (triceps brachii). Men har du benkpressen litt mer vinklet, så øker du belastningen på oversiden av brystet og fremre del av skulder. Også øvelsen flyes er en øvelse som gir god kontakt med brystmusklene. Og mange foretrekker å trene flyers etter tradisjonelle pressøvelser med stang og manualer. Skråbenk med bredt grep (incline bench press) øker aktiveringen av øvre del av bryst og triceps. Mens skråbenk med smalt grep belaster pectoralis (bryst), fremre del av skulder og triceps brachii.

Fast skråbenk med hylle for støtte fra Gorilla Sports er et funksjonelt treningsapparat som vil gi deg mange gode og varierende
treningsøvelser.

Vi anbefaler…