fbpx
tilbud

EZ Curl Bar Med Spinlock Star Lås – 120 cm

Gorilla Sports

kr 789

Tomt på lager

  • EZ Curl Bar med Spinlock Star Lås – 120 cm
  • Egenvekt 8 kg
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 180 kg
  • Plass til vektskiver på endestykket: 18 cm
  • Grepflate 80 cm
  • 2 x Spin Lock Star Lås
  • Passer 30/31mm vektskiver

Beskrivelse

En EZ Curl Bar er i utgangspunktet lagd for trening av biceps og triceps. Den kan heldigvis brukes til mer enn kun disse muskelgruppene. Formen på EZ Curl Bar er «svingete», men av en meget god grunn. Grepet man får på baren vil være mer ergonomisk riktig for håndleddene, når du trener. Det gjør også at man kan løfte litt tyngre enn med en rett bar. Denne EZ Curl Baren kommer uten vektskiver. Vektskivene kan du velge selv. Velg vekt, type og antall etter behov. Alle våre vektskiver vil passe på denne baren. Du vil finne et godt utvalg forskjellige typer med startvekt på 0,5 kg og til 30 kg. Ta hensyn til at selve baren har en egenvekt på 8 kg. Når det er sagt, under trening kan du laste totalt 180 kg på baren. Det skulle holde for både nybegynnere og de viderekommende. Sammen med EZ Curl Bar får du to Spinlock Star Låser. Disse skrur du enkelt på endene, og vekstskivene sitter trygt under hele treningsøkta.

Trening med EZ Curl Bar Med Spinlock Star Lås – 120 cm

Styrketrening er for alle! Det handler ikke om alder, kjønn eller vekt. Det handler om å trene på det nivået man er, og samtidig få en bedre helse. Har du trent en stund kommer ikke helsegevinstene som en overraskelse. Begynner du nå vil du om ikke lenge begynne se de første signalene på effekten. Nybegynnere bør begynne lett, og arbeide med lære seg øvelsene og teknikken. Etter hvert kan man legge på mer og mer vekt.

Husk at riktig teknikk er en viktig del av treningen.

Trening av forskjellige muskelgrupper kan gjøres på forskjellige måter. En muskelgruppe kan ha flere forskjellige øvelser. Hver enkelt øvelse belaster muskelgruppen forskjellig. Et eksempel på dette er biceps. Biceps curl kan gjøres på flere måter, og belaster muskelgruppen forskjellig. Denne EZ Curl Baren gir deg muligheter til å bruke vanlig curl, reverse curl og preacher curl. Preacher curl krever at du har en Preachers Curl Benk tilgjengelig. Sjekk gjerne våre forskjellige treningsbenker, om du tenker bestille en.

Et stryketreningsprogram skal alltid inneholde øvelser for over – og underkropp. EZ Curl Bar gir muligheter for trening av alt. Det handler kun om å være litt kreativ, og velge riktige øvelser. Overkroppen vil få en god trening om du bruker øvelser som for eksempel biceps curl, triceps extension, markløft, smal/bred stående roing, skulderpress og fronthev med bar.

Les også: Markløft – hvorfor og hvordan

Nedre del av kroppen kan også få sitt. Markløft, som er nevnt ovenfor, trener også underkropp. I tillegg kan EZ Curl Bar for eksempel brukes til knebøy, utfall, hip trust og glute bridge. Når du tar knebøy og utfall vil det være best å ha stangen inntil brystkassen i stedet for på skulderpartiet. Fold armene, og ha stangen i dette grepet. Ved hip trust og hip bridge; legg EZ Curl Bar over hoftepartiet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 7.2 kg
Dimensjoner 124 × 8.5 × 8.5 cm

Vi anbefaler…