fbpx
tilbud

EZ Curl Bar Med Fjærlås – 120 cm

Gorilla Sports

kr 719

Tomt på lager

  • EZ Curl Bar med Fjærlås – 120 cm
  • Egenvekt 8 kg
  • Maksimal vektbelastning ved bruk: 180 kg
  • Plass til vektskiver på endestykket: 18 cm
  • Grepflate 80 cm
  • 2 x Fjærlås

Beskrivelse

EZ Curl Bar er tenkt for trening av biceps og triceps. Den kan selvsagt også benyttes til flere muskelgrupper. Formen på EZ Curl Bar gjør at man får et bedre ergonomisk grep på baren. Det fører til mindre vektbelastning på håndledd under trening. I tillegg gjør formen, at det er mulig å løfte litt tyngre enn med en rett bar. EZ Curl Bar er ikke inkludert vektskiver. På den måten kan du selv finne type, vekt og utførelse på vektskivene. Alle vektskivene her hos oss vil passe på EZ Curl Bar. Det kan variere hvilken vekt de forskjellige variantene av vektskiver har. Generelt varierer vekten fra 0,5 kg og til 30 kg. EZ Curl Bar har en egenvekt på 8 kg, og det skal man også ta med i beregningen. Totalt tåler baren 180 kg. Dermed en bar som passer for de viderekommende så vel som nybegynnere. Baren kommer med 2 låser. Dette er fjærlåser, og er enkle å bruke. Samtidig holder de vektskivene på plass gjennom hele treningen.

Trening med EZ Curl Bar Med Fjærlås

Styrketrening handler ikke kun om å se bra ut. Styrketrening har stor helsegevinst, og gjør hverdagen enklere. Samtidig er det greit å huske at det finnes ikke aldersgrenser for å begynne å trene. Faktisk gir styrketrening stor gevinst uansett hvor gammel man er når man begynner. Er man nybegynner skal man begynne lett. La kroppen få venne seg til treningen. Arbeid også med å få teknikken på plass. Selv viderekommende bør ha et øye på teknikken med jevne mellomrom.
Når man trener en muskelgruppe er det flere øvelser man kan bruke. Det er alltid en fordel å variere. Det er fordi de forskjellige øvelsene belaster muskelgruppen på forskjellig måte. Et eksempel muskelgruppen i armen. Biceps curl er en øvelse man kan gjøre på flere måter. Trening med EZ Curl Baren kan være vanlig biceps curl, reverse curl og preacher curl. Preacher curl gjør man på en Preachers Curl Benk. Den finner du også her hos oss.

Treningen skal ha øvelser for underkropp og overkropp. Bruk en EZ Curl Bar til alt. Det handler bare om å tenke litt kreativt, og velge øvelser som passer. Bruk øvelser, som for eksempel, biceps curl, triceps extension, markløft (trener også bein/bak og rygg), skulderpress, smal/bred stående roing og fronthev med bar for overkroppen.

Les mer om trening av biceps og triceps her.

Markløft, som er nevnt for overkropp, trener også underkropp. I tillegg til kan EZ Curl Bar for eksempel brukes til knebøy, utfall, hip trust og glute bridge. Ved utfall og knebøy er det greiest å ha stangen nær brystkassen, og ikke på skulderpartiet. Legg baren i armene og fold dem. Når du gjør hip trust og hip bridge legger man EZ Curl Bar over hoftepartiet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 7.2 kg
Dimensjoner 124 × 8.5 × 8.5 cm

Vi anbefaler…