fbpx
tilbud
Tilbud!

Expander – Treningsfjær

Gorilla Sports

kr 170

Tomt på lager

  • Expander
  • Justerbar motstand
  • Maksimalt 10 kg motstand
  • Håndtak i solid høykvalitetsplastikk
  • Mål; (L x B x H) 90 cm x 16,5 cm x 2,3 cm
  • Mål håndtak; 16,5 cm (L) x 12,5 cm (B)
  • Grepflate 13 cm (diameter 32 mm)
  • Strikk for motstand; (L) 63 cm, diameter 6,6 mm
  • Vekt; 400 g
  • Farge; sort/gul/grå

Beskrivelse

Så sant du ikke er veldig ung, husker du kanskje dette treningsutstyret fra tidligere. Expander er en forbedret utgave, og uten de ubehagelige fjærene. Nå kan man trene bryst, armer og skuldre uten risiko for å bli sittende fast i fjærer. Nå trener man ved hjelp av solide strikk som motstand. Expander kommer med regulering. Det vil si at man kan regulere hvor tungt man vil trene. Det gjøres enkelt ved å ta av eller sette på motstandsstrikkene. Det er 5 strikk, og kan enkelt reguleres for nybegynnere og mer viderekommende. Hvert strikk er festet med solide låser, men er enkle å betjene. Håndtakene er solide, og vil gi deg et godt grep. Vekten og målene på Expander gjør det til et utmerket treningsutstyr å ta med på reise eller ha hjemme (se flere treningsstrikk her). Det er lett og tar liten plass. I utgangspunktet er Expander tiltenkt trening av bryst, men med litt kreativitet får du trent også skuldre og armer.

Trening med Expander

Trening av bryst -, arm – og skuldermuskulatur bør være i et hvert godt treningsprogram. Noen velger å trene disse med barbell (rett stang) eller dumbbells (manualer). Andre vil gjerne bruke treningsstrikk. Expander kan kanskje kalles treningsstrikk, men gir deg atskillig mer motstand enn et enkelt strikk.

Å trene bryst med Expander, kontra vekter, gir en annerledes trening. Brystpress handler om å skyve ting fra seg. Bruk av Expander handler om å bli sterk ved å dra. Derfor kan begge typene øvelser, og treningsutstyr (gå til vår butikk), være en utmerket kombinasjon. Det gjelder både deg som er nybegynner og deg som er mer erfaren.

Expander er altså til enkelte muskelgrupper i overkroppen. Et godt treningsprogram skal inneholde mer øvelser, også for underkroppen. Derfor vil det være bra å bygge øvelser med Expander inn i et fullkroppsprogram, eller evnt. splitt om du bruker det. Vi vil påstå at med dette treningsutstyret, og noen vekter vil du kunne trene alle muskelgrupper uten problemer.

Har du tenkt å lage deg en hjemmegym kan det være flere ting du trenger. Alt etter hvilket treningsmål du har. Ta gjerne en titt på våre forskjellige kategorier, og sjekk ut både forskjellige vektsett og kondisjonsmaskiner. Er du usikker på øvelser og hva du skal velge? På nett vil du finne mange instruksjonsvideoer og øvelser. Velg med omhu, men ha med noen baseøvelser uansett hva du trener for. Les mer om trening med expander.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 26.5 × 27.5 × 13 cm

Vi anbefaler…