fbpx
tilbud

EVA Treningsmatter – Sett med 8 matter

Gorilla Sports

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • EVA Treningsmatter – Sett med 8 matter
  • Beskytter gulv og treningsutstyr
  • Høy kvalitet, Anti-skli, lett å holde ren
  • Dimensjoner: 60 cm x 60 cm
  • Tykkelse: 1,2 cm

Beskrivelse

Riktig og god trening er essensielt for komfort under treningen og for å styrke og ta vare på kroppen din. Da kommer du ikke utenom en matte som gir deg stabilitet og trygget når du gjør alle former for øvelser. EVA Treningsmatter er det perfekte underlag for deg som vil drive med yoga, pilates, styrkeøvelser eller mer spenstig Aerobic. I tillegg beskytter mattene gulvet så det ikke slites eller får stygge merker. I én pakke får du hele åtte matter som hver kan brukes separat eller du kan sette dem samme slik at du får en stor flate med det ultimate underlag for din trening. Hver av mattene er 60 x 60 cm. Systemet er med andre ord fleksibelt ved at du selv kan sette mattene sammen til ønsket fasong med ett eller flere sett.

Super matte for hjemmetrening

Underlaget må ikke stå i veien for selve treningen. Valget av matte er avgjørende for ditt velbehag under treningen. EVA Treningsmatter fra Gorilla Sports er produsert i et solid materiale og de ligger godt på gulvet. Mattene er utviklet for å gi deg trygget og muligheten til å gjøre dine øvelser korrekt uten å være redd for at du sklir eller opplever ustøhet i underlaget.

Mattene kan brukes til all slags trening, det er kun fantasien som setter grenser. I tillegg opptar de liten plass og kan lett lagres uansett om du vil ha de hjemme eller på kontoret. Med en treningsmatte trenger du ikke punge ut for et dyrt treningsstudio, du har det du trenger for å få en god treningsøkt der du måtte ønske ved å velge det riktige underlaget.

Består hverdagen din mye av å sitte inne ved kontorpulten trenger kroppen din øvelser både for å styrke kjernemuskulaturen og den trenger gode avlastnings- og uttøyingsøvelser. Da er det viktigste at du har et underlag som er laget for å sikre deg stabilitet og komfort slik at du kan fokusere på å styrke din egne kropp. Mattene kan brukes til en ordentlig treningsøkt hjemme eller du kan ha de på kontoret og koble av jobbhverdagen med noen gode øvelser for ditt eget velbehag. Mattene har spesielt god demping og god friksjon mot underlaget. Dette er viktig nettopp for at du ikke skal føle deg utrygg eller ustø når du skal tøye ut eller ha en rolig og behagelig økt med din favorittyoga.

Er du av den aktive typen som liker å utfordre pulsen med en god Aerobictime? Om du har en EVA Treningsmatte lett tilgjengelig er du sikret en ordentlig kondisjonsøkt på perfekt underlag. Ledd og sener kan fort få unødvendig tung belastning. Du pådrar deg lett skader og smerter om du trener på et hardt gulv. Dette gjelder både om du gjør yoga- og pilateøvelser (vi har mye utstyr innen denne sjangeren), om du trener styrke eller du tar en real treningsøkt med hoppetau. Det beste hjelpemiddelet er en god treningsmatte.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3.2 kg
Dimensjoner 62 × 11 × 61 cm
Farge

Sort, Grå, Kunstgress, Rød, Lys Tre, Mørk Tre, Blå

Vi anbefaler…