fbpx
tilbud
Tilbud!

EVA Treningsmatter – Sett med 6 matter

Gorilla Sports

kr 692

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • EVA Treningsmatter – Sett med 6 matter
  • Beskytter gulv og treningsutstyr
  • Høy kvalitet, Anti-skli, lett å holde ren
  • Dimensjoner: 62,5 cm x 62,5 cm
  • Tykkelse: 1,2 cm

Beskrivelse

EVA Treningsmatter er både perfekte for deg og de beskytter gulvet når du trener. Med en god matte er det ingen grenser for hvilke treningsaktiviteter du kan gjøre i ditt eget hjem, på kontoret eller der du måtte ønske. Underlaget gjør en enormt stor forskjell, uansett hvilken type trening du skal drive med. Hardt underlag er verken godt for rygg eller bein. Liker du å trene yoga i stille omgivelser hjemme hos deg selv er det viktig å passe på at du har det rette underlag før du setter i gang med øvelsene. Dette gjelder også om du liker å gjøre noen gode styrkeøvelser eller ta en kondisjonsøkt med hoppetau. I pakken med EVA Treningsmatter fra Gorilla Sports får du seks matter (vi har også sett med åtte matter) som du kan du bruke separat eller sette sammen til en større flate slik at du har mye plass å bevege deg på.

Tren hjemme med godt underlag

Hjemmetrening er både tidseffektivt og morsomt. Du trenger heller ikke betale i dyre dommer for et treningsstudio, det viktigste er at du velger det riktige utstyret. Et riktig valg har alt å si for effektiviteten av øvelsene og for at du skal kunne trene best mulig, riktigst og på en måte som passer deg. Da når du de målene du setter deg. For trening hjemme eller på kontoret er valget av matte det viktigste valget du tar. En god matte vil beskytte ryggen din, støtte opp og gjør treningen mer trygg og behagelig. Dette gjelder både om du vil trene yoga og pilates eller du vil bruke matten til annen trening som blant annet styrkeøvelser.

Både under og etter treningen er underlaget avgjørende gode uttøyingsøvelser trenger et godt underlag. Det beste med EVA Treningsmatter fra Gorilla Sports er at samme matte fungerer til alle former for trening og uttøying. Den er solid og ligger godt på gulvet slik at du ikke risikerer at du skiller eller må utfordre balansen unødvendig mye. Slik kan du fokusere på å gjøre dine øvelser korrekt og treningen blir tryggere og mer effektiv. Har du lange dager ved kontorpulten? Da trenger kroppen din både gode øvelser for å bygge en sterk kjernemuskulatur og den trenger uttøying- og avlastningsøvelser. Til dette trenger du et underlag som er laget med fokus på stabilitet og komfort.

Om du er av den mer aktive typen som liker å utfordre kroppen med spenstig aerobic da kommer du ikke utenom et godt underlag. Har du en EVA Treningsmatte lett tilgjengelig har du alt du trenger for å få en ordentlig kondisjonsøkt på et behagelig og perfekt underlag. Trenger du på et hardt gulv er det lett å pådra seg belastningsskader og smerter i spesielt ben og rygg. Derfor er det ultimate hjelpemiddelet en god treningsmatte.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3.2 kg
Dimensjoner 64 × 63 × 8 cm
Farge

Sort, Grå, Blå, Tre Lys, Tre Mørk, Kunstgress

Vi anbefaler…