fbpx
tilbud
Tilbud!

Ergonomisk Dumbbell Sett – 12 kg

Gorilla Sports

kr 1,169

Tomt på lager

 • Ergonomisk Dumbbell Sett – 12 kg
 • Dumbbell Rack inkludert
 • Kiloangivelse på dumbbell
 • 2 x 1 kg grønn
 • 2 x 2 kg rød
 • 2 x 3 kg blå
 • Avrundete kanter og grepflate
 • Non-slip
 • Solid materiale (stål)
 • Totalt 3 par dumbbell
 • Settets totale vekt; 12 kg

Beskrivelse

Ergonomisk Dumbbell Sett er profesjonelt utført, og passer like godt på et treningssenter som hjemme. Sammen med de 3 parene med dumbbell (manualer) får du også en rack for oppbevaring. Det som skiller disse manualene er utformingen, som er gjort ekstra ergonomisk. Det betyr bedre grep, og bedre bevegelse i ledd på grunn av dette. Settet kommer med et vinylbelegg, som skåner gulv mot riper og hakk. Samtidig hindrer det en del av støyen en kan få ved trening med rent metall. Kjernen i manualene er i stål. Ergonomisk Dumbbell Sett kommer med vektangivelsene trykket på hver dumbbell. Samtidig har hver vekt sin farge. Vekten på Ergonomisk Dumbbell Sett 1 kg, 2 kg og 3 kg. Dette er et sett som dermed er utmerket for deg som ikke ønsker å trene med tunge vekter. Samtidig gir de forskjellige vektklassene en god progresjon i treningen. Settet passer for nybegynnere, så vel som de mer viderekommende. Det handler bare om hvilken form for trening en er ute etter. Har du settet hjemme er det genialt for mange forskjellige øvelser, og høy rep programmer.

Trening med Ergonomisk Dumbbell Sett

Det er mange måter å gjøre styrketrening for hele kroppen. Ergonomisk Dumbbell Sett er treningsutstyr, både for opptrening av skader og annen form for trening. Er du nybegynner vil de letteste vektene være ideelle i starten, samtidig som du har tyngre vekter tilgjengelig. Lette vekter gir like god trening som de tyngre. En god trening ligger mange ganger ikke i vekten man bruker, men effekten av det programmet man har. Prøv; ta 20 repetisjoner biceps curl med 3 kg. Du vil garantert kjenne det, og over tid se progresjonen.

Ergonomisk Dumbbell Sett gir deg muligheten for å trene hele kroppen. Det handler om hvilke øvelser du velger. Bruk basic øvelser, eller mer spesifikke øvelser. Ta hensyn til om trener deg opp etter en skade, eller er ute etter definert muskulatur. Øvelser for overkroppen kan blant annet være; fronthev, skulderpress, sidehev, triceps press (flere varianter), forskjellige biceps øvelser og ryggøvelser. Få gjerne hjelp til å sette opp et program.

Trening skal alltid ha et mål. Det fører til en mer bevisst trening, samtidig som progresjonen blir bedre. Målet ditt skal være utfra eget nivå. Det kan være å bli i generelt bedre form, forebygge belastningsskader eller spesifikke øvelser. Det som blir felles for alle er trening og eventuelt treningsutstyr. Best progresjon får du om du styrketrener minst 2 ganger i uken, helst mer.

Ha i bakhodet at variasjon på treningsformer er gunstig. Kombiner styrketrening med en tur i skog og mark, en joggetur eller annen utholdenhetstrening.

Tilleggsinformasjon

Vekt 12.5 kg
Dimensjoner 24 × 22.5 × 21.4 cm

Vi anbefaler…