fbpx
tilbud

Ekstra Bred Treningsbenk

Gorilla Sports

kr 4,019

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Ekstra Bred Treningsbenk
 • Solid konstruksjon, stabil
 • Gummibelagt del mot gulv, gir ekstra stabilitet
 • Vidde på vektrack: 122 cm
 • Total vekt 30 kg
 • Farge ramme hvit, farge på pute sort
 • Krever barbell på minimum 200 cm
 • Tåler en totalbelastning på 250 kg
Varenummer: 100110-00045-0001 Kategorier: , Stikkord: , , , , , ,

Beskrivelse

Denne ekstra bred flat benk er et nyttig «verktøy» ved trening. Det gir treningen mange nye muligheter. I utgangspunktet tenkt som en benkpress rack, men kan fint brukes til mye mer. Benken er solid, og konstruert for å tåle mye. Når du trener kan du belaste racken med totalt 300 kg, som skulle holde for de fleste. Nederst på beina er det i tillegg gummibeslag, som sikrer stabiliteten enda mer. Benken kan benyttes med dumbbells og barbells. Barbell må ha en minimums lengde på 200 cm, slik at den passer i racken. Det vil være gunstig å kjøpe en barbell vektsett (ta en titt på vårt utvalg av barbell vektsett). På den måten får man flere vektskiver og muligheten til progresjon. Spesielt om man er nybegynner. De mer erfarne vil kanskje heller velge en barbell, og kjøpe vektskiver utenom. Spesielt om de skal være fra 10 kg og oppover. Rammen på benken er hvit, mens selve puten er sort. Dette gir et stilfullt og nøytralt utseende på benken.

Trening med Ekstra Bred Treningsbenk

Denne benken kommer med rack for benkpress. Det gir selvfølgelig at man kan gjøre benkpress på denne. Her er mulighet for både smale og brede benkpress, alt etter hvilken muskelgruppe man vil trene. Treningen bør helst inneholde begge. Benken har også plass for en spotter, om det er ønskelig. Det er en liten plattform, som sikrer at spotteren kommer høyt nok i forhold til deg og barbellen.

Les om hvordan du kan gjøre benkpress på treningsbenken.

Det er mange flere øvelser man kan benytte ekstra bred flat benk til, selv øvelser som du kanskje ikke har tenkt på. Er du av de som liker å trene med kroppsvekt og intervaller av og til kan benken være treningsutstyret du trenger. Et eksempel på trening med kroppsvekt er å trene bein, ved hjelp av benken. Enkelt og greit; gå opp med en fot på benken og deretter den andre. Så ned på gulvet igjen, gjenta med samme fot. Deretter bruker du den andre foten først. En god øvelse for å få pulsen litt opp, og trent bein og bak.

Har du noen dumbbells kan benken brukes til øvelser med disse også. Utvalget øvelser er variert. Det handler egentlig om å skaffe seg kunnskapen om hva som er mulig. Magen kan og få sitt på benken. Ligg, ha bak/hofteparti på enden. Hold i benken på sidene. Hev og senk bena. Er du av de skikkelig spreke løfter du bein og bak opp mot taket.

Det er altså mulig gjøre mer enn benkpress med ekstra bred benk. Har du vansker med å finne øvelser kan du sjekke om du finner noen gode tips i bloggen vår, eller kontakt noen med mer erfaring.

* Spesielt massiv versjon for opptil 250 kg vekt
* Maksimal lastekapasitet på hantelstativet: 100 kg
* Ikke egnet for 170 cm stang
* Komplette dimensjoner (lengde x bredde x høyde) 143 cm x 110 cm x 103 cm

Tilleggsinformasjon

Vekt 30 kg
Dimensjoner 121 × 41 × 19 cm