fbpx
tilbud
Tilbud!

Dumbbells Stativ

Gorilla Sports

kr 1,630

På lager

Frakt
  • GRATIS Frakt
  • Hent selv i Skien
  • BRING hjemlevering mulig
  • Plass til 10 sett dumbbells (manualer)
  • Spesielt velegnet til Chrome dumbbells eller andre dumbbells med et grepstykke på 11 cm
  • Sklisikker og kan ikke velte
  • Grunnflate: (LxBxH) 82x62x112 cm
  • Farge: Svart
  • Vekt: 19 kg

Beskrivelse

Dette stativet er produsert i stål og hjelper deg med å holde orden på dine dumbbells når du trener hjemme. Stativet er spesielt velegnet til Chrome dumbbells, men passer også til andre typer dumbbells som har et grepstykke på 11 cm. Du slipper å lete etter dine manualer når du trenger dem, det er bare å plukke frem de du trenger når du skal i gang med treningen. Det er plass til ti sett med dumbbells i stativet og det spiller ingen rolle om de fleste av dem har en vekt på et par kilo eller om du bare har de store dumbbells på 20 kg. Tross sin beskjedne vekt, så står dette dumbbells stativet sikkert på gulvet og velter ikke.

Dumbbells stativ

Fordelen med dumbbells er at de kan brukes til mange øvelser. De er samtidig et godt supplement til f.eks. løpetreningen og er med på å gi deg større styrke (se alle våre styrkeprodukter her). Om du tror de kun kan brukes til å trene armene dine, så tar du feil. De har mange bruksområder og du kan nesten trene det meste av kroppen ved å bruke dumbbells. Søk på nettet etter øvelser med dumbbells og du finner fort ut hvor mange øvelser det finnes. Prøv med triceps press, fronthev eller skulderhev, bare for å nevne noen av de mange mulighetene som finnes.

Når du har dine dumbbells liggende på et stativ, så er det enkelt å komme i gang med treningen. Du slipper å bruke tid på å lete etter akkurat den vekten du trenger til din neste øvelse. Det er bare å hente den i stativet og sette de andre tilbake på plass. Enklere kan det ikke være. Et slikt stativ er også velegnet til klubbhuset, om dere har dumbbells i treningsrommet (lag din egen hjemmegym med Gorilla Sports produkter). Hvis dere er flere som trener sammen, så er det ekstra viktig å ha litt orden på manualene. Samtidig har dere også enkel oversikt over vektstørrelsen siden vektangivelsen står for enden av hver dumbbell.

Tilleggsinformasjon

Vekt 21 kg
Dimensjoner 111 × 21.5 × 14.5 cm