fbpx
tilbud

Dumbbell Bar Med Skrulås – 35 cm

Gorilla Sports

kr 289

Tomt på lager

 • Dumbbell Bar Med Star Skrulås – 35 cm
 • Egenvekt 2,5 kg
 • Maksimal vektblastning ved bruk: 100 kg
 • Endestykke, plass for vektskiver 10 cm
 • Grepflate 13 cm
 • Passer vektskiver med hull 31 mm
 • 2 Star Skrulås inkludert

Beskrivelse

Denne Dumbbell Bar med Star Skrulås – 35 cm er rimelig, men kvalitetssikret. Du har muligheten til å kjøpe en og en dumbbell bar. Det gir muligheter til fornying av gammelt treningsutstyr. Det hender at man ikke trenger mer enn en. Det er selvfølgelig en fordel å kjøpe flere, om flere skal benytte den. Skal dumbbell baren brukes på et treningssenter vil flere dumbbell være et gode for medlemmene. Skal du bruke den hjemme klarer du deg kanskje med en. Alt avhenger av hvordan du trener. Vektskiver kommer ikke med denne dumbbell baren. De bestilles ved siden av. Det gir deg muligheten til å velge akkurat de skivene du vil. Alle vektskivene våre passer på denne dumbbell baren. Du finner vektskiver av forskjellig utførelse og forskjellig vekt. Disse kan også kjøpes enkeltvis om du ønsker. Hele kroppen kan trenes ved hjelp av dumbbells. Vil du ha et virkelig bredt utvalg øvelser å velge i kan en treningsbenk være nyttig. Sammen med stangen kommer 2 Star Skrulåser. Disse skrus på endestykkene, som er gjenget. Selv de tyngste vektskivene vil sitte trygt gjennom hele treningen.

Trening med Dumbbell Bar Med Star Skrulås – 35 cm

Tren overkropp og underkropp med dumbbell. Ja, faktisk kan man det. Det handler kun om å velge de riktige øvelsene. Når du skal lage deg et program kan det være at du trenger litt hjelp. Sjekk gjerne bloggen vår, eller få tips fra noen med mer erfaring. Nybegynnere bør starte trening med et fullkroppsprogram.
Øvelser som passer for overkroppen er mange. Det vil også variere hvilken vektbelastning man trenger til hver øvelse. Vektskiver som passer til biceps curl kan bli for mye for en fronthev. Derfor er det smart å ha et utvalg vektskiver tilgjengelig. Sjekk gjerne øvelser som et hånds roing, triceps extension, sidehev og reverse flyes med dumbbells. Har du en fleksibel treningsbenk kan du også trene decline og incline benkpress.

Øvelser for underkroppen vil du også finne med bruk av dumbbells. Dumbbells brukes da oftest i hendene, som en ekstra vektbelastning. Det kan være øvelser som gående utfall, vanlig utfall og et bens bulgarsk utfall. Holder du en dumbbell inntil deg kan du gjøre for eksempel knebøy, hip bridge og hip trust.

Teknikk er alfa & omega for en god trening. Bruk derfor alltid litt tid på slikt, selv om du er erfaren innenfor styrketrening. En sterk core er viktig for en god teknikk. Det holder kroppen stabil, og gjør at ryggen ikke krummes. Tren derfor alltid mage/core. Bruk planken, sit-ups, leg raises eller andre øvelser. Pass bare på at mage/core er siste post på treningsprogrammet ditt. Trener du mage først, eller i midten, er mage/core ofte sliten. Det er ingen fordel når du skal løfte, siden disse musklene skal aktiviseres for hver øvelse.

Husk at god oppvarming er også en viktig del av treningen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.5 kg
Dimensjoner 36 × 10 × 10 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  kr 638
  Kjøp