fbpx
tilbud
Tilbud!

Dumbbell Bar Med Fjærlås – 35 cm

Gorilla Sports

kr 155.40

På lager

Frakt
 • GRATIS Frakt
 • Hent selv i Skien
 • BRING hjemlevering mulig
 • Dumbbell Bar Med Fjærlås – 35 cm
 • Egenvekt 2 kg
 • Maksimal vektblastning ved bruk av dumbell bar: 100 kg
 • Endestykke, plass for vektskiver 10 cm
 • Grepflate 13 cm
 • Passer vektskiver med hull 31 mm
 • 2 fjærlåser inkludert

Beskrivelse

Dumbbell Bar med Fjærlås kjøper du enkeltvis. Dermed er det muligheter for å faktisk også bestille ujevne antall, om det er et behov. Denne typen treningsutstyr passer overalt, hjemme, på jobben, hytta eller treningssentret. Dumbbell kan brukes til trening av hele kroppen, alt etter hvilke øvelser du velger å bruke. Lengden på denne dumbbell baren er 35 cm, og hver side har 10 cm tilgjengelig for vektskiver. Selve grepflaten er 13 cm og diameter på dumbbell baren er 30 mm. Vektskiver følger ikke med, så de må du bestille utenom. Det gir deg muligheten til å velge akkurat de vektskivene du vil ha. Alle vektskivene her hos oss har hull som passer på dumbbell baren. Velg vektskiver som gir deg muligheten til progresjon i treningen. Det vil altså med andre ord lønne seg å velge litt forskjellig vekt på vektskiver. Vektskivene sitter trygt fast på baren mens du trener. Fjærlåsene sørger for det, samtidig er låsene enkle å bruke. Press sammen på grepstedet, og sett på eller ta av. Dumbbells kan brukes alene eller sammen med annet treningsutstyr, som for eksempel en treningsbenk. Sjekk ut noen av treningsbenkene her hos oss.

Trening med Dumbbell Bar Med Fjærlås – 35 cm

Er du i startgropa for å begynne å trene er dumbbell en god start, for treningsutstyr. Det er mulig å variere på øvelser, og kan legge til mer vekt og utsyr etter hvert. I utgangspunktet er altså dumbbell nok. Likevel bør du vurdere å etter hvert utvide. Det gjør du enkelt med for eksempel en treningsbenk, og barbell.

Når det er sagt; nybegynnere bør starte med lett trening. Jobb med lette dumbbell, for senere å gå over på tyngre vektskiver og flere øvelser. Øvelser som er greie å begynne med er for eksempel fronthev, skulderpress, triceps press, biceps curl og knebøy. I utgangspunktet et fullkroppsprogram. Du vil finne et eksempel på dette i bloggen vår. Teknikk er viktig, så vær nøye med at du øver inn riktig teknikk fra begynnelsen.

Skulderpress er en grei øvelse for de fleste, og kan gjøre stående eller sittende. Å sitte vil gi støtte for ryggen, mens å stå gir flere utfordringer til flere muskelgrupper. En del foretrekker å sitte, da det er enklere å fokusere på den muskelgruppen som er target. Selve bevegelsen er lik, om du sitter eller står. Hold manualene i hendene, i hakehøyde og skulderbredde. Håndbaken er vendt mot deg. Strekk ut armene opp mot taket til armene er helt strake. Senk deretter ned til utgangsposisjonen. Hele bevegelsen gjøres kontrollert.

Øvelsene ovenfor er for overkroppen, men det går fint å trene underkroppen også med dumbbell. Her kan nevnes utfall og et bens bulgarsk utfall, som eksempler. Hold dumbbell i hendene for ekstra vektbelastning. Det handler bare om å finne de riktige øvelsene, slik at trening blir enkelt og effektivt.

Se gode øvelser for underkroppen her.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2.3 kg
Dimensjoner 36 × 8 × 8 cm

Vi anbefaler…

 • Tilbud! Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  Barbell Bar Med Fjærlås – 120 cm

  kr 638
  Kjøp