Dual Action Air Sykkel

  • Dual Action Air Sykkel
  • Tåler kroppsvekt opp til 110 kg
  • Treningscomputer med 5 funksjoner
  • Pulsmåler integrert i håndtak
  • Trener armer og ben
  • Sete med 4 høydejusteringer
  • Regulerbar motstand
  • Polstrede håndtak
  • Farge; sølv/grå
  • Installasjons – og bruksanvisning inkludert

kr 2,549

FraktFrakt kr 99 - 499. Hent selv for kr 39. Hjemlevering kun kr 999. BILLIG!

Beskrivelse

Har du planer om å begynne med løpetrening eller sykling? Hvorfor ikke ta en titt på Dual Action Air Sykkel? Her kan du faktisk trene begge deler. En sykkel, men to alternativer for trening. Håndtak/styret beveger seg sammen med armene dine, og gir disse også en god treningsøkt. Dermed trenger det ikke bli med bare trening for bein og bak. Du kan velge å bruke den som sykkel, eller stå og bevege armer og bein som om du løper. Dual Action Air Sykkel tilpasses enkelt til deg, og det nivået du vil trene på. Det gjør man ved å bruke motstandsknappen. + for mer motstand, og – for mindre. I tillegg til treningen kan du følge med på din egen progresjon. Det sørger treningscomputeren for. I håndtak/styre finner man pulsmåler, som enkelt viser deg hvordan det ligger an. Treningsutstyr, som Dual Action Air Sykkel, er perfekt for deg som vil trene hjemme. Samtidig er den skånsom mot ledd og sener. Dette er spesielt viktig om du har skader, eller eventuelt noen kilo for mye.

Trening med Dual Action Air Sykkel

Kondisjonstrening er viktig for blant annet hjerte og lunger. I tillegg er denne typen trening gunstig om man har overvekt, som man vil kvitte seg med. Det handler om å få pulsen opp, og holde den oppe over en periode. Denne perioden kan være lang eller kort, avhengig av hvilket treningsopplegg man følger. Fordelen med Dual Action Air Sykkel er at du kan velge mellom sykling og løping. En kombinasjon av begge er gunstig.

Intervalltrening har vist seg å være spesielt gunstig for fettforbrenning. Intervalltrening vil si at man bytter på noen raske perioder og noen rolige. Hvor mange av de forskjellige bestemmes av hvilket program man følger. Et av de hardeste i denne kategorien kaller Gerilja Kardio. Varm opp i 10 minutter. Deretter 20 sekunder så raskt som man overhodet klarer, så 10 sekunder rolig. Dette gjentas 8 ganger. Til slutt en kort periode hvor man roer ned.

Du trenger ikke kaste deg på Gerilja Kardio, men prinsippet kan brukes. Prøv med cirka 10 minutters oppvarming, rask periode på et minutt og rolig et minutt. Gjenta flere ganger. Etter hvert øker du den raske perioden til 2 minutter, men behold den rolige på et minutt. Velg om du bruker Dual Action Air Sykkel for løping eller som sykkel.

Holdningen er viktig både for sykkel og løping. Legg inn litt trening også for mage/core. Ta situps, crunches og planken. Du vil oppdage at også en del hverdagsaktiviteter vil tjene på en sterk core/mage. Se flere apparater innen kategorien Kardio fra Gorillasports.

Tilleggsinformasjon

Vekt19 kg
Dimensjoner89 × 20.5 × 59 cm