tredemolle

Dørmontert Sit-Ups Stativ

Gorilla Sports

kr 189

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Frakt
  • Frakt fra kr 99
  • Hent selv for kr 0.
  • BRING hjemlevering
  • FRI FRAKT over kr 1999
  • Polstret benstøtte
  • Total grunnflate: (LxBxH) 27,6 x 25,5 x 20 cm
  • Farge: Svart
  • Egenvekt: 1 kg

Beskrivelse

Med et praktisk og dørmontert sit-ups stativ kan du trene dine magemuskler når du har lyst og tid. Den monteres enkelt på alle konvensjonelle dører, uten at det skjer noen slitasje på døren. Dette er takket være polstringen som sitter rundt benstøtten. Med sin beskjedne størrelse og vekt er den enkel å ha med seg på tur eller ferie, og du trenger derfor ikke å stoppe treningen din selv om du skal reise bort.

Trening og bruk av dørmontert sit-ups stativ

Det er lett å bruke dette dørmonterte sit-ups stativet. Du setter det enkelt fast på den døren du ønsker å bruke og plassere beina i fotstøtten. Legg deg med overkroppen på gulvet eller på en treningsmatte, slik at du ligger litt mer behagelig og bruk så dine magemuskler til å dra deg opp. Du kan plassere hendene over brystkassen eller ha fingrene bak ørene. Det viktigste er at du gjør bevegelsene i et kontrollert og rolig tempo, på den måten får du musklene til å jobbe mest mulig.

Visste du at det finnes mange måter å ta sit-ups på (her er den “perfekte”)? Det er mange ulike teknikker, men de mest vanlige er den tradisjonelle måten som er beskrevet før og de såkalte «crunches». Det har vært gjort mange tester av sit-ups for å finne ut hvilken metode som er best og forskerne er enige i at de tradisjonelle sit-ups er best for kroppen. En av grunnene til dette er at de såkalte «crunches», hvor du kun løfter deler av overkroppen, er mye mer anstrengende for nakken enn de vanlig sit-ups. Så det er ingen grunn til å bytte stil om du allerede trener vanlige sit-ups, men ta gjerne i bruk et dørmontert sit-ups stativ for ekstra støtte og hjelp.

Sjekk annet treningsutsyr vi har her!

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.95 kg
Dimensjoner 30 × 14 × 10 cm

Vi anbefaler…