fbpx
treningsutstyr
På salg!

Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars – Sett

Gorilla Sports

kr 859 kr 558.35

9 på lager

FraktFrakt kr 249 - 999. Hent selv for kr 99. Hjemlevering kun kr 2499. BILLIG!

Beskrivelse

Med dette enkle settet bestående av pull up og push up bar, kan du komme i gang med treningen din uten å måtte innrede et helt eget trimrom. Du kommer i gang på et øyeblikk og når først du har kommet godt i gang, kan du utvide med andre redskaper. Pull Up baren er lett å montere i døren og den passer til flere ulike dimensjoner. Du kan justere den slik at den kan brukes både hjemme og på hytta, hvor dørene kanskje er bredere eller smalere. Ønsker du å trene med en boksesekk så kan stålstangen også holde denne, til og med uten at du trenger å bore. Stangen er også utstyrt med spesielle hånd pads, slik at du ikke mister grepet mens du trener.

Trening og bruk av dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars – Sett

Settet gir deg muligheten til å utføre to av de mest kjente treningsøvelsene, push ups og pull ups. Et av problemene med push ups er gjerne den litt ugunstige plassering av håndleddene, men med disse barene kan du holde hendene rett. Dette har også stor betydning når du skal bære hele kroppsvekten med hendene. Dermed blir treningen enklere og langt sunnere for dine håndledd.

Med den dørmonterte pull up bar kan du trene pull ups og det kan gjøres når som helst og hvor som helst. Den er enkel å ha med seg på tur og kan settes opp uten bruk av skruer. Du kan også prøve deg på den litt annerledes øvelsen Chin Up, hvor du bruker underhåndsgrep. Med pull up bruker du gjerne overhåndsgrep og dermed kan du variere litt og belaste musklene på ulik måte. Men stålstangen kan også brukes sammen med en boksesekk dersom du vil ha litt mer variasjon. Den kan holde opp til 70 kg uten skruer og da kan du først trene ulike øvelser som pull up og push up før du begynner å bruke musklene på en annen måte ved å slå på boksesekken.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4 kg

Vi anbefaler…

 • På salg! Veggmontert Pull Up Bar

  Veggmontert Pull Up Bar

  kr 1,259 kr 818.35
  Kjøp
 • På salg! Pull Up Bar - Dørmontert

  Pull Up Bar – Dørmontert

  kr 449 kr 291.85
  Kjøp
 • På salg! Push Up Bars

  Push Up Bars

  kr 349 kr 226.85
  Kjøp
Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars - Sett
Dørmontert Pull Up Bar + Push Up Bars – Sett
kr 859 kr 558.35