fbpx
tilbud

Dips Belte

Gorilla Sports

kr 259

Tomt på lager

  • Belte i slitesterkt nylon
  • Inklusiv karabinkroker og kjede
  • Størrelse (LxHxB): 94 x 16 x 0,5 cm
  • Lengde på kjede: 84 cm
  • Maksimal belastning: 100 kg
  • Farge: Svart
  • Vaskes for hånd

Beskrivelse

Dette dips beltet er produsert i slitesterkt nylon med en bred ryggdel. Du kan feste vektene til den rustfrie stålkjeden, som er en del av beltet. Vektene festes enkelt og greit med de to karabinkrokene (kjøp ekstra her) som følger med. På den måten kan du gjøre øvelser med større intensitet. På beltet er logoen til Gorilla Sports sydd på. Med en mulighet for en maksimal belastning på 100 kg, gir dette beltet utfordringer nok til de aller fleste og passer dermed både til nybegynnere og øvede.

Trening og bruk av Dips Belte

Med en dips stasjon trener du triceps og brystmuskler på en effektiv måte. Du kan f.eks. ha den montert på veggen, slik at den tar liten plass og samtidig har du den alltid tilgjengelig. Det er mange ulike øvelser du kan gjøre og ved å bruke dips beltet kan du gjøre øvelsene mer intensive.

Til å begynne med bør du nøyes med din egen vekt inntil du har kommet godt i gang og føler deg trygg på øvelsene. Du vil helt sikkert raskt få styr på teknikken og da kan du bruke beltet. Ved å sette på ulike vekter kan du øke styrken din etter hvert som musklene blir sterkere. Men allerede med bare 10 kg ekstra vekt, vil du merke en forskjell når du skal utføre dine vanlige øvelser på dip stasjonen.

Selv om denne treningsformen er effektiv og du fort bygger muskler når du bruker dips beltet (se andre treningsbelter her), så bør du fortsatt kombinere denne treningen med andre øvelser og treningsformer. Kondisjonstrening er også viktig og løper du en tur først, slik at musklene blir godt varme, så vil du raskt komme i bedre form. Når du kommer tilbake fra joggeturen kan du fokusere på å bygge opp musklene dine med gode og intensive styrkeøvelser.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.7 kg
Dimensjoner 28 × 17 × 5.5 cm

Vi anbefaler…